internet kullanım ücretini azaltan program....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
internet kullanım ücretini azaltan program....
arkadaşlar varmı böyle birşey bilgisi olan söyleyebilirmi.. yada opera mini azaltıyomu yada ona benzer ve ücreti azaltan bi program lazım bi yardım edin ::(:(:(:ağlarım:

hem 6220 classic hemde 6300 var hangisine olursa olsun bi yardım edin... mb lar hemen bitiyo .. pufff...

• Beğen
Tepkiler: l0rd™

Emir

Emir

Üye
Kardeşim keşke olsada bizde kullansak ücretlendirme programa bakmıyorki hattın kendi tarifesi üzerinden ücretlendiriliyor mb(Kota) lar girdigin site indirdigin içerik başına senden düşürülüyor opera mini sadece web sitelerinde gezmeye kolaylık saglayan bir internet tarayıcısı konuyu boşuna açmışın :oke::oke:

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya yokmu yani girdiğin sitenin mb seviyesini azaltan bi program...tüh.....

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Opera Mini ile daha az mb harcayarak internet kullanabilirsin. Flash ve PopUpları desteklemediğinden hem reklamları görmezsin hemde aniden açılan sitelere denk gelmezsin. (Bazı sitelerde açılıyor yinede neden oluyor bilmiyorum). Aynı zamanda ayarlardan Show İmage yada Türkçe ise Resimleri Göster seçeneğini kapatarak resimlerin yüklenmesini de engelleyebilirsin. OperaMini'den daha az kota harcayanı şu an mevcut değil.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Evet opera mini ile bolt browseri tavsiye ederim.

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler sağolun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt