İnternet hızı yerin altında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriveT

Üye
Rusya. Valla arkadaslar ben demistim yayinlamayim diye, yok dediniz yayinla. Dedim size bunalima girersiniz

Konu Sahibi
nerdeydi şu jilet intahar etcem

Mert

Üye
Ciddi ciddi benim internetin 2000 katı

PriveT

Üye
Ama bir kac gun sonra tasiniyorum, tasindigim yerde suan kullandigim internet saglayici yok Bilmiyorum orada durumlar nedir.

- - - Eklendi - - -

Seninki de iyiymis. Agri`da bu hizda mi baglaniyorsun?

Pardon ben yukardaki tabloya bakmisim

Revengeful

Emekli Yönetici
Türkiye'den iyi olacağı kesin

Tepkiler: spy ghost
Ya arkadas bende 100mb lik aldim 30 u gecmiyor wifi 20 kablolu 30 aradim internet saglayici firmayi biz burdan ayarlayacaz dediler kabloyu 1den cikar 4e tak dediler 4calismiyor bile:banghead::banghead:

seribro

Üye
sizin yine iyiymiş bizim 8 megabit hız kilobaytlara düştü

PriveT

Üye
Ya arkadas bende 100mb lik aldim 30 u gecmiyor wifi 20 kablolu 30 aradim internet saglayici firmayi biz burdan ayarlayacaz dediler kabloyu 1den cikar 4e tak dediler 4calismiyor bile:banghead::banghead:

Valla arkadasim ben kablolu baglantiyi henuz denemedim. Birazcik daha hizlancak diye kablo gezdirmeyim evde ))
Burada 1000 mbps (1gbps) de var, ben asil onu merakk ediyorum. Daha download`a basmadan indiriyor heralde dosyalari

Konu Sahibi
Valla arkadasim ben kablolu baglantiyi henuz denemedim. Birazcik daha hizlancak diye kablo gezdirmeyim evde ))
Burada 1000 mbps (1gbps) de var, ben asil onu merakk ediyorum. Daha download`a basmadan indiriyor heralde dosyalari
tamam karar verdim rusyaya taşınıyorum gençler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...