Yardım İnternet Download Meneger Hız Düşmesi Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

ceyhungur

ceyhungur

Üye
    Konu Sahibi
İnternet Download Meneger Hız Düşmesi Yardım Lütfen
İnternet hızım 20Mbit üstü İnternet Download Meneger'da hemde Turbobit'in Premium linkinden indirmeme rağmen indirme hızı 350kb/sn yeyi geçmiyo. Duraklat diyip tekrar başlat dediğimde 8-9 saniye 3Mbit/sn'ye çıkıyor sonra tekrar 350 kb/sn'ye düşüyor yardım edermisiniz. Bilen biri vardır inşallah.

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
ayarlar>indirme bölümünden kısıtlama yapılmıştır

ceyhungur

ceyhungur

Üye
    Konu Sahibi
yok kısıtlama da yapmadım ayrıca 8 parçayı 16 parçaya çıkardım yine tık yok duraklat başlat diyorum 3mbit sonra hemen 350 ye düşüyo

ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
kaldırıp tekrar kur ama craklı olarak kur

ceyhungur

ceyhungur

Üye
    Konu Sahibi
tamam bi denicemKotadanmış sorunum çözüldüArkadaşlar şöyle bi açıklama yapayım kendimden örnek vererek. Bu gün TTNET'i aradım ve dedim ki benim internet hızım 20 Mbit'in üzerinde hız testi yaptım 20 nin altına düşmüyo doğru. Fakat neden İnternet Download Maneger kullandığım halde, bide Turbobit Premium üyeliğimin olmasına rağmen Download hızım 350-400 Kb/sn dedim. Meğer benim sorunum Adil Kullanım Kotasından kaynaklanıyomuş. Ben 75 GB kotamı geçmişim. Velhasıl-ı kelam çoğu arkadaşımız aynı problemden yana şikayetçiydi. Yaşadığı problemin bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Ama ExpertMurderer arkadaşımızın dediği doğru. Ben direk IDM yi kendi sitesinden indirdim sonra crak yaptım 500 kb/sn yi görüyo şimdi yani kotamı aştığım halde 80-90 kb/sn arası arttı.

• Beğen
Tepkiler: ExpertMurderer
ExpertMurderer

ExpertMurderer

Üye
tamam bi denicemKotadanmış sorunum çözüldüArkadaşlar şöyle bi açıklama yapayım kendimden örnek vererek. Bu gün TTNET'i aradım ve dedim ki benim internet hızım 20 Mbit'in üzerinde hız testi yaptım 20 nin altına düşmüyo doğru. Fakat neden İnternet Download Maneger kullandığım halde, bide Turbobit Premium üyeliğimin olmasına rağmen Download hızım 350-400 Kb/sn dedim. Meğer benim sorunum Adil Kullanım Kotasından kaynaklanıyomuş. Ben 75 GB kotamı geçmişim. Velhasıl-ı kelam çoğu arkadaşımız aynı problemden yana şikayetçiydi. Yaşadığı problemin bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Ama ExpertMurderer arkadaşımızın dediği doğru. Ben direk IDM yi kendi sitesinden indirdim sonra crak yaptım 500 kb/sn yi görüyo şimdi yani kotamı aştığım halde 80-90 kb/sn arası arttı.
evy kardeş sağol bu bilgi bize birgün lazım olur

• Beğen
Tepkiler: ceyhungur
coolasker54

coolasker54

Üye
Ayrıca internet download manager ı duraklat başlat durumundan sonra 3-4 mb hızla indirmesi olayı gerçek değildir ,duraklattığınız zaman belli bir miktar indirir ve sonrasında başlattığınızda o yeri indirmiş gibi gözükmek için kısa süreliğine 3-4 mb la indirmiş gibi gösterir. Bir çok kere test etmiş bulunmaktayım en iyi hızı 1 mb civarı indirmeye sahip olan bir kullanıcının sırf idm istiyor diye 3-4 mb olacak diye bir durumu olmaz.
Bu bilgiyi neden bu kadar uzattığımı sormayın yazasım geldi :ehe

ceyhungur

ceyhungur

Üye
    Konu Sahibi
Yazasın gelmiş iyi hoş ta :) ben de bayaa araştırdım öyle yalandan yere göstermiyo önbelleğe aldığı içinmiş. bide benim net hızı 20Mbitin altına düşmüyo bende 4 mbit te indiriyo İDM daha yüksek indirdiği zamanlar da oluyo. Neyse yine de yardımlarınız için sağolun.

Üst Alt