Multi Premium Download Denemesi Bedava 1Mb/sn - 3Mb/s Hız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdm19

Üye
    Konu Sahibi
Multi Premium Download Denemesi Bedava 1Mb/sn - 3Mb/s Hız

Öncelikle herkese selamlar. Lütfen konuyu sonuna kadar okuyun. Anlaşılmayan birşey olursa yorumlarınızla konuyu daha anlaşılır yapalım. Tabi düşüncelerinizi ve fikirlerinizi de söyleyebilirsiniz.

Özet;

filesonic, fileserve, uploaded.to, wupload gibi filehost sitelerinden indirmek istediğiniz linki artık en az 1 Mb/sn hızla indirebilirsiniz. Yapmanız gereken hizmetini verdiğim filehost dosya linkini bana göndermeniz.Ben de sizden aldığım linki premium hesabımla size ait olan bir klasörde kendi sunucuma indiriyorum (Sunucumun down hızı 500 Mbps. 1 gb'lık bir dosya 20 sn'de inebiliyor. Ama bu işlem filehost sitesinin yoğunluğuna göre biraz zaman alabilir ). 1-2 dk içinde de size indirmeye hazır başka bir link yolluyorum(Artık dosya kendi sunucumda. Yani sizin sunucumda belli bir kapasiteli bir harddiskiniz var gibi düşünün). O linke tıklayarak dosyanızı vaad ettiğim hızda kolayca, istediğiniz zaman, istediğiniz yerde, indirme kesilse de kaldığı yerden devam edebilme özelliğiyle indirebilirsiniz... :)

örnek: Bir sunucuyu 50 üyenin kullandığını düşünürsek kişi başı masraf = 50/(3 premium hesap + sunucu kirası)

bu da 1$'ın altında. Yani 1$'a hiç yoğunluk olmadan 1-3 Mb/s hızla dosya çekebilirsiniz

Şimdilik denemesi ücretsiz. İlerde 50 üye olana kadar ücretsiz deneme imkanı olacak

Denemek isteyenler [email protected] adresine mail atabilirler​

( mail atın aktivasyon gönderirim)

Resimli anlatım;

1-) Öcelikle kullanici adı ve şifrenizi giriyorsunuz;

2-) İndirmek istediğiniz linki şekildedi textboxa yerleştrip gönder butonuna tıklıyorsunuz;

3-) Gönderdiğiniz link sunucuya indiriliyor;

4-) Yaklaşık 1 dk içinde gönderdiğiniz dosya hazır;

5-) Ve dosyayı bilgisayarımıza indiriyoruz;

____________________________________________________________________________________________________

DETAYLAR;

1-) 1Mb/sn hız garantisi sadece idm benzeri programlarda görülebilir. Bir de tabi en az 8Mbps hızınız olmalı

2-) Şimdilik uploaded.to destekliyoruz ama ilerde fileserve ve filesonic de dahil edeceğiz

3-) Linki gönderdikten sonra dosya indirmeye hazır olana kadar başka link gönderemezsiniz.

4-) Şuanda her kullanıcı için klasör kapasitesi 2 Gb olarak belirlenmiştir. Kapasite ilerde arttırılabilir. ( 2 gb'tan büyük dosya indirilebilir ama başka dosya indirmek için öncekini silmek gerekir)

5-) İsteyene ücretsiz deneme imkanı

6-) Kullanacağınız program 640 kb kurulum gerektirmeyen basit birşey ( O kadar da basit değil :) ). Programı indirmek için:

alternatif1:
alternatif2:

7-) Sunucudan denemelik dosya çekmek için :

(Not: Maksimum hız için idm benzeri program şart )

8-)
Kendiniz link yollayarak görmek istiyorsanız mail yollayın yardımcı oluruz.

9-) Çoklu indirme yapabilirsiniz ama toplam hız maksimim 3 Mb/sn olur

10-)
Her türlü yardım ve destek için [email protected] adresine mail atabilirsiniz...

Not: Ne yapmak istediğimi anladığınızı düşünüyorum. Eğer vaad ettiğim hizmeti sunabilirsem büyük başarılar yakalayacağıma inanıyorum. Bu program üzerinde 2 haftadır uğraşıyorum . Her defasında eksik birşey çıkıyor. Bunun sonunun gelmeyeceğini düşünmeye başladım :) Tabi maddi sıkıntılardan dolayı (elimde bir tek uploaded.to olduğundan) 1 premium hesapla başlıyorum . Ama ilerde daha iyi bir sunucuya ve en az 3 premium hesapla hizmete tam gaz devam :)

...Yorumlarınızı bekliyorum...

by.frozen

by.frozen

Üye
ağzım açık okudum.. Takdir ettim paylaşıma helal olsun...

Adilx05

Adilx05

Üye
Valla Ne Yalan Söyleyim Güzel Fikir Eğer İşin Çok Yoğun Olursa Yaz Tatilinde Sana Programını Geliştirmende Yardımcı Olabilirim Özel Mesaj Olarak Yolla İstersen

Mert045

Mert045

Üye
Güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt