İnternet Bankacılığı Kullanıyormusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

türkiye de yeterince güvenli mi?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ha

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
İnternet Bankacılığı Kullanıyormusunuz?
evet sizce güvenli mi?

jöly

Üye
ben kullanmıyorum çünkü güvenli bulmuyorum

yitik savaşçı

Üye
Batan bir banka değilse güvenli...

volkanik546

volkanik546

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bankalar internet üzerinden yapılan işlemlerden kendilerini sorumluluktan uzak tutuyorlar,tv de bir yetkili çıkıp demişti,seçtiğiniz bankanın internet sigorası var mı diye bir bakın araştırın diye,şimdi kalkıp bi bankanın müşteri hizmetlerini arayıp sorsak sizin internet sigortanız var mı benim dışımdaki sorunlardan kaynaklı durumlar için sizce neder,kardeşim saçmala diyebilir belki de ....
Ama yine de sormak iyi...

RockFord Fosgate

Üye
ben bulmuyorum ayrıca ınternettende kredı kartıyla alısverıs yapmıyorum!!!!estoredan veya hepsıburadadan hep havale ıle alıyorum!!sızde ole yapın hem %5 ındırım oluyo hem rısksız hemde guvenlı

barabelli

barabelli

Üye
hıc kulanmadım

yitik savaşçı

Üye
Havale ile taksitlendirme yapmıyorlar değil mi?

cllgr

cllgr

Üye
kesinlikle değil bence mutlaka bir açıkları vardır.ben kullanmıyorum,internetden kredi kartıylada alış verişi güvenli bulmuyorum.dışarda bile kredi kartıyla alışveriş güvenli değilki.baksanıza kopyalıyolarmış iki dakikada.en kötüsüde bankaların mesuliyet kabul etmemeleri vede sigortalamamaları.

RockFord Fosgate

Üye
malesef hayır tak dıye alıyon:))ben hep ole yapıyom hem daha ucuz heme daha guvenlı!!ya pesın vermek gıbı bısey

the_patriot

Üye
ortalama günde 5-10 dk harcıyorum

maavii

Üye
bende sürekli kullanıyorum. hem kredi kartını hemde internet bankacılığını. şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım...

Vassili

Üye
ne olduğunu bile bilmiyorum?

Zero

Zero

Üye
Güvenlik sorunları bankalardan çok kullanıcılardan kaynaklanıyor. Her tür tehdide açık PC'ler üzerinden Şirketin banka işlemlerini yürüten çok gördüm.

Bankalardan Garanti bankası'nın sorunlu olduğunu düşünüyorum, Hala yeterli düzeyde güvenli bir sistem devreye sokmadılar. Hatta bir dönem Banka içerisinden müşteri bilgilerinin (en azından maillist'lerin) sızdırıldığına dair ciddi şüphelerim var.

RockFord Fosgate

Üye
olabılır benım babam dısbank+yapıkredıden baska ınternetten ıslem yapmıyo

slayer

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>ben bulmuyorum ayr&#305;ca &#305;nternettende kred&#305; kart&#305;yla al&#305;sver&#305;s yapm&#305;yorum&#33;&#33;&#33;&#33;estoredan veya heps&#305;buradadan hep havale &#305;le al&#305;yorum&#33;&#33;s&#305;zde ole yap&#305;n hem %5 &#305;nd&#305;r&#305;m oluyo hem r&#305;sks&#305;z hemde guvenl&#305;
[/b][/quote]
O %5 havale paras&#305;n&#305; kar&#351;&#305;l&#305;yor... kazanc&#305;m&#305;z olmuyor....

güvenmiyorum henüz.... Bankalar ne kadar geli&#351;irse geli&#351;sin, Bilgisayar&#305;m güvenli deil....

darkred

darkred

Üye
güvenli olduğunu düşünüyorum anck bankalık işim olmadığı için kullanmıyorum

keano

Üye
ben guveniyorum kullaniyorum, gayet guvenli bisey, bu gunlerde buyuk olan dolandiriciliklardan birisi telefon bankaciligi, mesela bi cete geliyo icerden birini buluyo, call centre&#39;da calisan birini ya uyesi oluyo cetenin ya da tehditle yaptiriliyo, icerden adamin adini soyadini vs vs vs hesap nosunu veriyo bu kisilere, bunlarda o ksiymis gibi bankayi arayip para transfer ediyolar...bende boyle bi cete dusunuyom uyelik formu icin alttaki linki takip edin

saka bi yana net alisverisi sitenin guvenli oldugunu biliyosan, veya paypal araciligi ile falansada guvenli oluyo, internet bankaciligida gayet guvenli... hele bizim peder gayet memnun... insan yaslandikca tembellesiyo

a21a

a21a

Emekli Yönetici
bütün ödemelerimi, havale, eft vergi ödemelerimi internet bankacılığı ile yapıyorum. bankam bu konuda geniş güvenlik önlemi sunuyor. mesela yapacağım işlem için bir kereye mahsus şifre cep telefonuma geliyor. bu şifre ile işlem yapıyorum. hesap numaram dahil her türlü bilgi bir başkasının elindede olsa cep telefonum olmadan işlem yapamaz.

abcde

Üye
Kesinlikle güvenmiyorum ve kullanmıyorum

iceboy

iceboy

Üye
Bence guvenli. Ben cogu zaman (disarda alisveris yapmaktan hoslanmadigim ve yorucu oldugu icin) internetten alisveris yapar ve kredi karti ile odeme yaparim. Su ana kadar da hic bir sorunum olmadi.

Tabi internet kafelerden asla odeme falan yapmam, sadece evde. Cunku net cafelerdeki guvenlik tartisilir.

Internet bankaciliginida sikca kullanirim.

Zaten sadece bir kere sorun yasamistim. Bir muzik sitesinde alisveris yaptiktan sonra bana bankamdan telefon geldi. Birileri kartimi deneyip duruyormus. Bunlar farketmis. Deneyen kisi basari saglayamadan beni arayip kartimi iptal ettiklerini ve yenisini yollayacaklarini soylediler. O zaman da alisverisi bir net kafeden yapmistim. Bir kac yil oluyor.

Yani diyecegim "GUVENLI"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt