İpucu internet anormal yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
internet anormal yavaş
merhaba arkadaşlar bnm önemli bir sorunuö bar biliyorum ttnet yavaş ama bukadarda olmaz ilkönce tel den giriyordum ondan yavaş snyordum ama pc dede yavaş olduğunu fark edince kafayı yedim aynı yerden aynı modemden aynı günde aldığımız amcamın oğlu gilin net çok hızlı bnm nrt 240 p video açmıyoro derece yavaş nasıl hızlandırılır yani anormal bir yavaşlık çokyavaş nedeni nedir bunun modem denmi modem huawehiwifi ??? Açil yrdım ttnet felç

• Beğen
Tepkiler: 2463912

Uhops

Uhops

Üye
Hız testi yap, ve türkçeyi düzgün kullanmaya özen göster.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Benim modem ısındığında sapıtıyor fibernet olmasına rağmen sendede o tarz bi ısınma sorunu olabilir onun haricinde uzaklıkta önemli , Aliminyum folyo ile sinyal arttırıcı yapabilirsin forumda vardır konusu mutlaka .

2463912

Kapalı Hesap
Hız testi yap, ve türkçeyi düzgün kullanmaya özen göster.:oke:

Arkadaş pc den acele yazdığı için yazım hatası yapmış olabilir.
İnsanların hatasını yüzüne vurmaktan kaçınalım...
@Anti-Okul kardeş..

• Beğen
Tepkiler: incebey38 ve GDDR5
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
@Anti-Okul kardeş..
telefondan yazdım yoksa dilimizi en iyi şekilde kullanmaya cabalıyorumyok bu öyle bi yavaşlama değil acayip yavaş servis geldi eve modemi farklı bir odaya kurdu adam eviniz santirale uzak felan dedi acaba ondanmı yavaş

• Beğen
Tepkiler: 2463912
Uhops

Uhops

Üye
@Anti-Okul kardeş..
Acele durumlarda yanlış yazmaktansa kısa ve öz yazmak daha iyi olur. :)

• Beğen
Tepkiler: incebey38 ve 2463912
demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
Tartışacağınıza biraz düşünseniz de çözüm bulsak :D

Uhops

Uhops

Üye
telefondan yazdım yoksa dilimizi en iyi şekilde kullanmaya cabalıyorumyok bu öyle bi yavaşlama değil acayip yavaş servis geldi eve modemi farklı bir odaya kurdu adam eviniz santirale uzak felan dedi acaba ondanmı yavaş
Sizin mahallede başka ttnet kullanan var mı? Varsa onların ki hızlı benim ki neden yavaş diye sor :) Bide hız testi yapar mısın?

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
inyal arttırıcı yapabilirsin kendin evde belki iş görür

• Beğen
Tepkiler: incebey38
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Öncelikle hız testi yap. Eğer yavaşsa ttnet i ara. ama hızlı gözüküyorsa, tarayıcıda yavaşsa yani videoları yavaş açıyorsa bu sorun tarayıcıdadır. yani çerezleri filan sil. bendeki ttnet hızlı ama bazı videoları aşırı yavaş açıyor

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deneyeceğim herşeyi
@Anti-Okul kardeş..
haklısın tamam haklısın kardeşim

Uhops

Uhops

Üye
Hız testi yaptın mı?

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
şimdilik pc yok hatta 2 ay kadar olmayacak mobil le giriyorum zaten yavaş bide mobille girince hiç girilmiyor syambian 3 kulanıyorum opera mini ve mobil var onları kulanıyorum zaten başkada tarayıcı yok... :)neyse pc gelsin eğer yine olmassa modemi yenilerim eğer oda olmassa modemi sıfırlarım internet cafede birşey yapıyorlarmış hızlanıyormuş....hepinize teşekkürler pc gelene kadar birşey deneyemem

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ttnet'in yavas olmasi,kullanici sayisi fazla oldugundanda bazi yerkerde yogunluktan dolayi,baska uyelerinede kesintisiz hizmet vermek amaciyla sizin hizinizdan keserler,internetinizi dusuk sabit bir hiza bile aliyorlar,alt yapi eksikliginden oda,alternatif olarak baska firmalari kullanmaniz lazim artik ttnet'e alternatif bir cok firma var bence birazda onlari denemeniz lazim,ne kadar az yogunluk varsa hat ustunde,o kadarda saglikli internet size sunulur

• Beğen
Tepkiler: incebey38
Takipçi Satın Al

Üst Alt