Bluetooth ile Cepten bedava internet. Nokia s60 ve tüm telefonlar dahil.

Sponsorlu Bağlantılar

reisse61

Üye
saolasn gardaaaşş

slitherx

Üye
vodafone de sınırsız internet günlük 100mbye kadar 3g hızıyla 100mbden sonra edge. Ayrıca vodafonenin 3g hızı turkcellin edge hızından biraz daha hızla =). istanbulda böyle diğer illerde nasıl bilemem =)

Killastyle

Killastyle

Üye
bişey sormak istiyorum bi yeri anlamadımda kusura bakma, bu telefondaki net paketi üzerinden pcde nete girmek içinmi? yoksa kablolu modemi olupta bluetooth ile kablosuz cepten nete girmek içinmi?

Killastyle

Killastyle

Üye
upupup

tec-man

Üye
hacı carpilirsın vodafone den biz 3 yıldan beri giriyoruz inanmayan gelsın ben izmir selçukta oturuyom ayrıca ck yavaş oluyor

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
ben bunu senden önce biliyordum bende 6680 war pc ye usb ile baglaniyorum kablolu baglanti daha hizli oluyo pc suiti aciyorum internete baglan secenegini tiklayinca oluyo (herkese kolay gelsin bu arda bilgilendirmen icin saol saygilarimla)

logosin

logosin

Üye
ya nokia ovi kulanarak ve ya vin7 de blutootla telefona baglandıgın zaman kullana biliyosun bu olay 4 yıldan beri varkii

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
ya nokia ovi kulanarak ve ya vin7 de blutootla telefona baglandıgın zaman kullana biliyosun bu olay 4 yıldan beri varkii

kullanılıyo diye biliyomda benden tavsiye blutootla bağlanma usb daha hızlı saygılarımla:pro2::pro2::nargile::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara:

canerhg

Üye
merhaba. ben monte için arıyorum bluetooth ile bağlanmayı. burada bir yerde buldum lakin denedim bağlanmadı. yazdığın olay tüm telefonlar için oluyor mu? selametle..

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
benim bildiğim nokıa bide samsunglarda oluyo diye duydum ama ben başka modelden anlamam nokıa da yapamadığınız biyer varsa yardımcı olayım saygılarımla ;) (bakın benim bildğim nokıa ve samsunglarda oluyo tabiki başka markadardada olabilir)

canerhg

Üye
yeni monte satın aldım onun üzerinde bağlanmak için uğreşıyorum :)

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
monte dediğin çin malımı çin malı deilse bi ihtimal olabilir

canerhg

Üye
hayır samsung GT-S5620 monte hepsiburada dan aldım iş çıkarmayın :))

canerhg

Üye
made in vietnam for samsung yazıyor çin malı değil :))

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
tmm ozaman bi ihtimal olur olur gibime geliyo

canerhg

Üye
tmm bi deneyeyim teşekkürler...

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
herkese kolay gelsin ;):rica:

zakdogan1

Üye
Arkadaşlar bu yorucu ve zahmetli bir aşama.Oluyor mu diye denedim ama bir yerde tıkanıyor.Ben size daha basit bir yol önereceğim.Blueooth bağlantısını kurun ister pc suitle ister kabloyla ya da IVT_BlueSoleil ile.Pc ile cep telefonunu eşleştirin.Bundan sonra şu aşamaları takip edin.Ağ bağlantılarım-Ağ bağlantılarını görüntüle-Yeni bağlantı oluştur-İleri-Ağa çalışma yerimden bağlan-İleri-çevirmeli bağlantı-İleri-modem varsa secin yoksa devam edin-Şirket adını boş bırakın-ileri- telefon numarasına *99# yazın son yazıp oluşturun.Çevirmeli bağlantı şekli gelecek.Buda kullanıcı adına vodafone yazın.Parola kaydet kutucugunu işaretleyin.Parolayı boş bırakın.Ve altta numara cevire tıklayın.İlk aşamada başarızı olursa pc nizi resetleyin.Kurduğunuz bağlantı ağ bağlantılarımın içindedir. Anlatımı uzun sürse de cok kolay ve basit bir işlem.İyi sörfler:)))

adikom

adikom

Üye
arkadaşım bir kere dediklerini yapıyorum ama bilgisayarım ağ üzerinde kaydedilmiyor orda hata veriyor

222112

222112

Üye
Çok sağol dostum. Bende N70 var onda deneyeceğim inşallah. Tekrar sağol.

Üst Alt