Tavsiye İntel Kontrol Paneli yok Win 8 den sonra gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
İntel Kontrol Paneli yok Win 8 den sonra gitti
Ben win 7 kurmuşken masaüstünde sağ tıklayınca intel denetim masası çıkıyordu ancak win 8.1 kurduktan sonra seçenek yok oldu ve denetim masasındada yok laptopta ekran kartı yok sadece intel grafik kartı var onuuda aygıt yöneticisinden güncelledim ama boşuna yine denetim masası yok

modeli İntel 965 express chipset family lütfen yardım edin

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Buradan indirmeyi denedin mi ?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Buradan indirmeyi denedin mi ?

passmark burning test yazan yeri mi indirecem orayı indirip kurmaya çalıştım bana
This software will install on intel hardware only.>Please contact your vendor hatası verdi

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Sitede intel download center yazılı link varya ona tıkla.

fnldstntn

Üye
eger win 8 driveri otomatik yuklemisse olmaz sizin intel driverini indirip yuklemeniz gerek...

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
eger win 8 driveri otomatik yuklemisse olmaz sizin intel driverini indirip yuklemeniz gerek...

mevcut olanı kaldırıp mı yapacam yaniolmuyor indirmiyor
driveri eski sürücüye çevirdim yine indirmiyor

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
exp_l0it

exp_l0it

Üye
windows 8 için eski donanımların stabilleri yazılmadı benim ekran kartı ati. catalyst control center yüklenmiyor mesela bende. ama windows 7de yükleniyo ;) anladın sen

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
windows 8 için eski donanımların stabilleri yazılmadı benim ekran kartı ati. catalyst control center yüklenmiyor mesela bende. ama windows 7de yükleniyo ;) anladın sen

tşkler bende bundan korkuyordum :Dhiç bir şekilde intel ayarlarına giremez miyim ?

Üst Alt