Yardım Intel HD Grachip & ATI Radeon HD 5400 Series, Karanlık Ekran.

Sponsorlu Bağlantılar

alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Intel HD Grachip & ATI Radeon HD 5400 Series, Karanlık Ekran.
Arkadaşlar merhaba. Laptop'umda iki adet ekran kartı bulunmakta. Intel HD Grachip ve ATI Radeon HD 5400 Series.

Arkadaşlar bilgisayarım açıldığı zaman karanlık ekran oluyor. Çok kısık bir parlaklık oluyor. Uyku moduna alıp tekrar açtığımda şansına bir şekilde açılıyor. Arkadaşlar bu sorunu nasıl halledebiliriz? Cevap beklemekteyim teşekkürler.
 


Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
sorun yazılımsal ve donanımsal da olabilir format atma şansın var mı. Eğer formattan sonra da olmazsa sorun tekniğe girer servise vereceksin.
 
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
güç seçeneklerinden yüksek performasnı seç olmazsa gelişmiş ayarlara felan göz at
 
alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Format attıktan sonra böyle oldu. Dxdiag'dan sadece ATI kartı gözüküyor
 
Siycey

Siycey

Üye
laptopların çoğu boşta inteli kullanırlar çünkü ati ve nvidia kartlar oyunlar için yapıldıgından çok güç kullanır ama intel az güç kullanır o yüzden boşta inteli kullanır senin pc de inteli görmüyormuş pc ye intelin control panelini kur olmaz sa tekrar format at ilk inteli kur :oke:
 
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Kardes ayni sorun.bendede vardi dert etme starta bas guc secenekleri arat gir yukset performansi sec ve biostan guc tasarrufu kapat dxdiag gene inteli gorur ama herhangi bir oyunda diger ekran karti devreye girrPc ye en guncel catalyst center ye ekran karti surucunu kur rahatlarsin
 
alyuz41

alyuz41

Üye
    Konu Sahibi
Olay o değil arkadaşlar, şimdi defalarca yeniden başlattım ve sıkıntım kalmadı. ATI'yi güncelledim tabii ki. Sorunsuz şekilde çalışmakta, çok güç kullanması önemli değil çünkü hep sarjda kullanıyorum pilim ölü ^^
 
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
Asil sorun ne?
 


Üst Alt