Nasil ya?? bosunami para verip aldik?İntel HD 4000 bile pes14 ve üstü açmıyor. Bu hiç açmaz gibi.

Ne kadara aldın?Nasil ya?? bosunami para verip aldik?![]()

1000TLNe kadara aldın?![]()
Masaüstü toplasaydın keşke1000TL

Ben eski notebokumda pesi oynuyordum ufak tefik kasmalarla 1gb ram 384mb ekran kartiyla....şimdi 4gb ram 1.6gb ekran kartiyla oynayamassin mi diyosun?Masaüstü toplasaydın keşke![]()
Pes oynaya bilirmiyim?call of black of ve need for speed 2012 i oynarsın orta ayarda ben oynuyodum ya hd4000 ileorta ayarda
![]()
Ya bunu bana hediye olarak verdiler,yani anlicaginiz cebimden verip almadimvalla ne desem yalan olur dene kardeşim bilmiyorum pesi![]()
ama sizce bunu satipta daha iyisini alsam mi? yoksa idare eder mi?Peki 1000 tl ye bildigin bir laptop varmi oyun oynaya bilecegim harici ekran kartli ve mumkunse HP olsun)kardeşim harici ekran kartı yokki laptopta sen bunu oyun oynamak için aldıysan hemen geri ver 1000 tl ye iyi bir masaüstü oyun pc si toplayabilirsin
Peki 1000 tl ye bildigin bir laptop varmi oyun oynaya bilecegim harici ekran kartli ve mumkunse HP olsun)kardeşim harici ekran kartı yokki laptopta sen bunu oyun oynamak için aldıysan hemen geri ver 1000 tl ye iyi bir masaüstü oyun pc si toplayabilirsin
Kardeş yanliş soylemişim ya) ekran karti Amd radeon hd 7310....bunla bişeyler yapa bilirmiyim?)hp çok çabuk ve aşırı ısınıyor kardeşim ama
Olsun ya ) ama youtube-de gta,cal of duty black ops falan oynatiyolar bi ekran kartiyla...alamadimkardeşim çok düşük ekran kartı :/