İntarnetiniz ne kadar hızlı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
degerli43

degerli43

Üye

0.05 de hız mı ya ben bunu az buluyordum şükrettim :) bi de kopmasa

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi

Aslinda 32 000 lik internet kullaniyorum ama birkismini alamiyorum.. Kablolardan kaynaklanan bir sorunmus galiba..
En hızlı intenet...

--------------- Ekleme ---------------

Buda en yavaşı...:ağlarım:

fs_saglam

Üye

Nasıl?... İyi mi?:oke::evet:

TOLGAHAN72

Üye

Nasıl?... İyi mi?:oke::evet:

Zaten arkadas bazi degerleri degistirmeyi unutmus yildizlarin yanindaki 3.7/ 5 ve Distance 50 mi
biraz photoshop calismis ama tam degil.........

Fake olma ihtimali yüksek kardes ama ben almanyadan katiliyorum normalinde benim internet 32 000 binlik yani 32 mb/sn
ama bazi mahallelerde daha alt yapi tam olmadigi icin bu kadarini alabiliyorum..
almanyada oturanlar kabelcom firmasini bilirler benim bir arkadasimda ayni firmadan kullaniyor ama oturdugumuz yerler farkli oldugundan ( o merkeze daha yakin) onun internetide 24.00 mb/sn den assagi inmiyor.. Yani benimkinde herhangi bir hile ve oynana yoktur.. buna emin olabilirsiniz

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Zaten arkadas bazi degerleri degistirmeyi unutmus yildizlarin yanindaki 3.7/ 5 ve Distance 50 mi

Fake olma ihtimali yüksek kardes ama ben almanyadan katiliyorum normalinde benim internet 32 000 binlik yani 32 mb/sn
ama bazi mahallelerde daha alt yapi tam olmadigi icin bu kadarini alabiliyorum..
almanyada oturanlar kabelcom firmasini bilirler benim bir arkadasimda ayni firmadan kullaniyor ama oturdugumuz yerler farkli oldugundan ( o merkeze daha yakin) onun internetide 24.00 mb/sn den assagi inmiyor.. Yani benimkinde herhangi bir hile ve oynana yoktur.. buna emin olabilirsiniz
Belli zaten seninki mantıklı fakat bu arkadaş fazla abartmış...

Indiana Jones

Üye

fs_saglam

Üye
Arkadaşlar inandınız mı yoksa... Ben onu intten aldım... google görsellerde speedtest.net diye arama yapmıştım. resim alıntı.:ehe:naughty:

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar inandınız mı yoksa... Ben onu intten aldım... google görsellerde speedtest.net diye arama yapmıştım. resim alıntı.:ehe:naughty:
inansaydık fake (sahte) diye yorum yapmazdık....

fs_saglam

Üye

Arkadaşım. Bunun photoshop olduğunu bilemezsin. diğerlerinden ne farkı var yani..

Revengeful

Emekli Yönetici
[/URL][/IMG]
iyimi

--------------- Ekleme ---------------

benimki kaç megabit şimdi :D

ohevliyaoglu

ohevliyaoglu

Üye
adamın tekindeki internete bakın benim 260 katım

kaynak da burda bu grupta herkes paylaşıyo internetinin hızını

Love Prince

Love Prince

Üye

e1ektronick

e1ektronick

Üye

buyur burdan yak.

bberkan

bberkan

Üye
Buda Benimki

Revengeful

Emekli Yönetici
adamın tekindeki internete bakın benim 260 katım

kaynak da burda bu grupta herkes paylaşıyo internetinin hızını
:ohannes:

kemal21

kemal21

Üye

buda benim

atakan kır

atakan kır

Üye

CyberStein

Buyrun :D bir gariplik yok mu sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt