En hızlı intenet...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aslinda 32 000 lik internet kullaniyorum ama birkismini alamiyorum.. Kablolardan kaynaklanan bir sorunmus galiba..

fake bu dünyanın hiç bir yerinde bu kadar hızlı internet yok...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl?... İyi mi?![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl?... İyi mi?![]()
fake bu dünyanın hiç bir yerinde bu kadar hızlı internet yok...

Belli zaten seninki mantıklı fakat bu arkadaş fazla abartmış...Zaten arkadas bazi degerleri degistirmeyi unutmus yildizlarin yanindaki 3.7/ 5 ve Distance 50 mi
biraz photoshop calismis ama tam degil.........
Fake olma ihtimali yüksek kardes ama ben almanyadan katiliyorum normalinde benim internet 32 000 binlik yani 32 mb/sn
ama bazi mahallelerde daha alt yapi tam olmadigi icin bu kadarini alabiliyorum..
almanyada oturanlar kabelcom firmasini bilirler benim bir arkadasimda ayni firmadan kullaniyor ama oturdugumuz yerler farkli oldugundan ( o merkeze daha yakin) onun internetide 24.00 mb/sn den assagi inmiyor.. Yani benimkinde herhangi bir hile ve oynana yoktur.. buna emin olabilirsiniz
inansaydık fake (sahte) diye yorum yapmazdık....Arkadaşlar inandınız mı yoksa... Ben onu intten aldım... google görsellerde speedtest.net diye arama yapmıştım. resimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızalıntı.![]()
Zaten arkadas bazi degerleri degistirmeyi unutmus yildizlarin yanindaki 3.7/ 5 ve Distance 50 mi
biraz photoshop calismis ama tam degil.........
Fake olma ihtimali yüksek kardes ama ben almanyadan katiliyorum normalinde benim internet 32 000 binlik yani 32 mb/sn
ama bazi mahallelerde daha alt yapi tam olmadigi icin bu kadarini alabiliyorum..
almanyada oturanlar kabelcom firmasini bilirler benim bir arkadasimda ayni firmadan kullaniyor ama oturdugumuz yerler farkli oldugundan ( o merkeze daha yakin) onun internetide 24.00 mb/sn den assagi inmiyor.. Yani benimkinde herhangi bir hile ve oynana yoktur.. buna emin olabilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadamın tekindeki internete bakın benim 260 katım
kaynak da burdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu grupta herkes paylaşıyo internetinin hızını