instaweather pro ios ve androidden sonra wpstore'a da geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
instaweather pro ios ve androidden sonra wpstore'a da geliyor

Son günlerde Windows Phone Magazası oldukça hareketli günler yaşıyor. Çok kaliteli oyun ve uygulamalar birer birer magazaya eklenmeye devam ediyor. Ve çok yakında begeneceginizi umdugumuz kaliteli bir uygulama daha Windows Phone platformuna gelicek.

İnstaweather Pro​

İos ve Android platformları için kullanılabilir durumda olan İnstaweather Pro uygulaması harika bir arayüzle Windows Phone magazadaki yerini yakın zamanda alıcak.

Ücretli olacagı açıklanan uygulama 2TL'lik fiyatıyla İos platformundan daha ucuz fiyata sunulacak. İnstagram'da paylaşacagınız resimlere bulundugunuz bölge ve o bölgenin hava durumu bilgilerini de ekleyen uygulama oldukça ilgi cekecek gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Zafer Arslan, nanotex ve 1 kişi daha

alical33

alical33

Üye
bu uygulama instagrama bi işaretmi yoksa :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Kıyak olabilir.. Gelsin bakalım. Teşekkürler haber için abi.

sympatico

Üye
Instagram da ne reklam yaptı arkadaş , bilerek vermıyolarsa neyim

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
İnsanlar instagram diye diye öldüler bu velet hala gelmemekte ısrarcı #Direnİnstagramcı.

Ama hava durumu olarak the weather channel'i kullanıyorum ondan daha iyisi olduğunu düşünmüyorum ama gelsin deneriz :)

• Beğen
Tepkiler: KenanK

IVI-Elia

Üye
İYİ Bİ şeyse weatherflows almaktan vazgeçebilirim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama hava durumu uygulaması degil. Yanliş anlaşilmasin.

IVI-Elia

Üye
N e biliyim uzaktan öyle duruyordu :(

kurd-0

Üye
ne işe yarıyor peki

narnia16

narnia16

Üye
İnstagramda paylaşacağınız fotoğraflara hava durumu bilgisi ekliyor

OozyStaw

OozyStaw

Üye
:tşk:

PureFood

PureFood

Üye
Anaa ben de hava durumu sanmıştım, tüh :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Bence gereksiz bir uygulama :D Kim instagrama eklediği fotoğraflara bir de hava durumu bilgisi eklemek ister ki? :D Ne bileyim bana fikir saçma geldi yahu :D

Yazan: instagram kullanamadığı için kıskançlıktan çatlayan wp8 kullanıcısı :hih:

• Beğen
Tepkiler: nanotex
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bodrum'da plajda resim çekip, açıklamasına "çok sıcak, burası yanıyor" yazıp resme de kanıt olarak hava durumu bilgisini eklemek isteyenler olacaktır :)

- - - Eklendi - - -

sonra trabzondaki akrabası da "biz burda donuyoz" diyip yağmurlu hava durumu bilgisini eklerse de şaşırmayalım :D

• Beğen
nanotex

nanotex

Üye
Message me de gelecekti noldu? :naughty:

ÖEY

ÖEY

Üye
Message me de gelecekti noldu? :naughty:
Evet ya hatta haberini ben vermiştim güncelleme konusunda :D Adamlara mail attım çalışıyoruz üstünde dediler ama hala çalışıyorlar herhalde :D Neyse canım çalışsınlar hepsi okumuş çocuklar illa ki gelir uygulama :D:D

nanotex

nanotex

Üye
Evet ya hatta haberini ben vermiştim güncelleme konusunda :D Adamlara mail attım çalışıyoruz üstünde dediler ama hala çalışıyorlar herhalde :D Neyse canım çalışsınlar hepsi okumuş çocuklar illa ki gelir uygulama :D:D

Bence susturmak için söylüyorlar onları, kaç ay oldu :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdilik wechat'le idare edin sonra mesaggeme de gelir:kop:

• Beğen

Üst Alt