Instagram videoları artık 60 saniye uzunluğunda

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Instagram videoları artık 60 saniye uzunluğunda
Instagram, son dönemde videolara daha fazla önem vermeye başladı…


Akılı telefon pazarının hızlı yükselişi sonrasında, özellikle de bu cihazlar için geliştirilen uygulama ve oyunlar büyük ilgi görürken, fotoğraf tabanlı sosyal ağ platformu Instagram da öne çıkan uygulamalar arasında yer aldı.




Sosyal ağ devi Facebook’un ilgisini çeken Instagram, bu dev tarafından satın alınırken, gelişimine ve büyümesine de devam etmişti.

Instagram her ne kadar fotoğraf tabanlı bir sosyal ağ platformu olsa da 2013 senesinde 15 saniye uzunluğunda videoların da yayınlanmasına izin verilmişti. Ancak gelen bilgilere göre bu yeterli görülmedi ve Instagram 60 saniye uzunluğunda videoların Instagram’da yer almasına izin verdi.

Kısa bir süre önce hatırlanacağı üzere videoların ne kadar izlendiğine dair sayaç da ekleyen firmanın kendi bloğu üzerinden gelen açıklamaya göre son altı ay içerisinde video izlenme oranı %40’dan daha fazla artmış durumda.

Ayrıca sadece bununla da yetinmeyen firma iOS platformunda multi-clip video özelliğini de sunmuş durumda. iTunes üzerinden indirilerek yüklenecek 7.19 versiyonu ile bu yeni özellik geliyor. Henüz Android platformunda ise yer almazken, Instagram çok yakında bu platformda da bu yeni özelliğini sunabilir.

Multi-clip video için daha detaylı bilgiye ise ulaşabilirsiniz.

Instagram videoları artık 60 saniye uzunluğunda - MaxiCep
 


Üst Alt