Ondan sonra da işten atıldıBence instagramın işgüzar yazılımcısı dur bakim nasıl görünüyor mağazada diye koyup printscreen alıp kaldırdı![]()
![]()

6tag mağazaya gelmeden Rudy Huyn programı instagram yetkilileri ile paylaşmış onların onayı ile mağazada sunulmuştu diye hatırlıyorum. Böyle bir sorunun bu program özelinde olacağını sanmıyorum ben.Orijinal hariç diğer uygulamalara güvenmeyin Android ve iOS da bir İnstagram uygulaması 100bin kişinin kullanıcı adı ve şifresini çalmıştı
sen Rudy'yi tanımıyorsun galibaOrijinal hariç diğer uygulamalara güvenmeyin Android ve iOS da bir İnstagram uygulaması 100bin kişinin kullanıcı adı ve şifresini çalmıştı

Uyardım sadece bilmiyorum kimlerden onay almışlar6tag mağazaya gelmeden Rudy Huyn programı instagram yetkilileri ile paylaşmış onların onayı ile mağazada sunulmuştu diye hatırlıyorum. Böyle bir sorunun bu program özelinde olacağını sanmıyorum ben.
Rudy Huyn Microsoft/Nokia'dan ödül almış bir programerdır. Yanlış hatırlamıyorsam 100.000 $Uyardım sadece bilmiyorum kimlerden onay almışlar
Tamam anladık kardeşim iyi ki bir şey yazdıkRudy Huyn Microsoft/Nokia'dan ödül almış bir programerdır. Yanlış hatırlamıyorsam 100.000 $
fiyatı nereden biliyorsunRudy Huyn Microsoft/Nokia'dan ödül almış bir programerdır. Yanlış hatırlamıyorsam 100.000 $