İnstagram Durduruldu Hatası (Note 2 )

Sponsorlu Bağlantılar

gomancele

gomancele

Üye
    Konu Sahibi
İnstagram Durduruldu Hatası (Note 2 )
Arkadaş ilk önce herkese iyi akşamlar. Benim yaklaşık 2 aydır instagram problemim var , ne yaptıysam çözemedim telefonu full wipe lesem bile çözülmedi boş yere format amış da oldum .

Sorunum şu : telefonum galaxy note 2 instagrama video yükleyemiyorum , videoyu çekiyorum daha sonra efekt seçiyorum video fotoğrafını seçiyorum en son aşamaya tıkladığımda instagram durduruldu hatası alıyorum bu neden kaynaklı olabilir...?Kimse bilmiyor galiba

deforze

deforze

Üye
Bugün bendede twitter durduruldu hatasi aldim sonra telefondan 6-7 program kaldirdim CPU rahatlasin diye twitterida kaldirdim son sürümünü yukledim sorun cikmadi sende dene bir ise yarayabilir

gomancele

gomancele

Üye
    Konu Sahibi
ben komple format attım değişem birşey olmadıbu problem bir tek bende mi var .. ?Ya arkadaşlar kaç ay oldu hala çözüm yok delirecem ya birisi yardım etsin

ailantus

Üye
1-Öncelikle root lu android telefonunuza Google Play'den " ROM Toolbox Pro" uygulamasını kurun.
2-Programı çalıştırıp Root Browser'a girin
3-Aşağıda verdiğim yolu takip edin;
/data/data/com.instagram.android/shared_prefs/com.instagram.android_preferences.xml
4-RB Text Editor Kullanarak xml dosyasını açın
5-Kodların en sonuna gelin ve aşağıda yazılı olan bu kodu
<boolean name="advanced_camera_enabled" value="true" />
6-Aşağıdaki kodla değiştirin.
<boolean name="advanced_camera_enabled" value="false" />
7-İnstagrama dönüş yapın ve bir fotoğraf paylaşın. :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim telefon rootlu oldugu için arkadaşa sordum onun da note 2 si var onda da mesaj geldiğinde durduruldu hatası alıyormuş

Takipçi Satın Al

Üst Alt