İnsanları Etkileyebilicek yazılımlar arıyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihzcn

Üye
    Konu Sahibi
İnsanları Etkileyebilicek yazılımlar arıyorum ?
Merhabalar ben 5800 kullanıyorum ve günlük hayatımda karşılaştığım insanları teknoloji konusunda etkileyebilicek yazılımlar arıyorum . Örnek olarak telefonu wireless sunucuya dönüştürme programı . bluetooth hack , televizyon kumandası gibi ... Bunları söylemenize gerek yok televizyon kumandası hariç 2 yazılımıda kullanıyorum . Bu tür ilginç programlara ihtiyacım var . Mesela sinyalleri etkileyebilen veya görünmez yayın yapabilen gibi yazılımlar bulabilirsem harika olur .

Sizden yardım istiyorum arkadaşlar bildiğiniz insanları teknoloji konusunda etkileyebiliceğim yazılımlar varmı . Yada kafalarını karıştırabiliceğim . Onlarla oyun oyanyabiliceğim yazılımlar

İlgilenen arkadaşlar teşekkür ediyorum .

hımm bıraz zor ama telefonu baska bluetoot cıhazı eslestırıp onun dosyalarını erısebılırsın

tlefondan pc yı yonetırsın
telden pc yı yonetır sın

Joikuspot Diyecektim Yapmışsın Zaten

Tepkiler: berkeren23
bıde telı webcam olarak kullnaırsın
pc dekı webcam mı telden gorursun

ya enıyıysı cfw atarsın herkes o ev ekranını beyenır

destegi yeter bide sorunsuzca yan dönmesi

fatihzcn

Üye
    Konu Sahibi
hepsini yapabiliyorum arkadaşlar daha farklı birşeyler lazım . Beyin fırtınası yapalım

guero38

Üye
insanları 5800 lamı etkileyecen

oleytoo

Üye
wifie talkie yi kur telsiz programı

HakaN-06

Üye
insanları etkilemeye 5800ı çöpe atarak başlayabilirsin

bende kurdum dun kac metreden cekıyo bılen vamı wifie talkie

Deleted.

Üye
200 metre diyolar ama doğru mu bilmiyorum. Ama program çalışıyor gerçekten

Joker.

Üye
Çok basit al eli 5800 arkadaşarını yanına al bir maden suyu iste çok rahat açarsin kapanı vir çivi iste duvarz çok rahat çakarsın Kalınlığından dolayı takoz gini Not .5800 Şaka he üstüme dalmayın

Joker.

Üye
Handwave vAR ELL HAREKETLERİYLE TELİ KULANIYOSUN Uygulamlar bölöünün sensör uygululamaarı yerinde var moblden girdiğimden link atamadın vee bu program sertifikasız .c ala özelliği insain ağzı açık kalır =0

fatihzcn

Üye
    Konu Sahibi
Telsiz programını deniycem teşekkürler . Peki telefona bir zararı olabilirmi . Çünkü yayını nasıl yaptığı belli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...