İnşallah Yepyeni Nokia Belle Arayüzüdür

akinorta

Üye

katılıyorum, WP imkansız Belle'nin varisi sanırım bu sistem

katılıyorum, WP imkansız Belle'nin varisi sanırım bu sistem

Wp olma ihtimali düşük fakat Belle olduğunu da düşünmüyorum.Büyük ihtimalle konsept.Ama Wp olma ihtimali de çok çok az da olsa bulunuyor çünkü Nokia'nın arayüzü değiştirme ayrıcalığı var...

Fakat Wp ya da Symbian olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi bana göre konsept.

sataer

Üye
Wp ile uzaktan yakından alakası bile yok. WP li cihaz da konsept olsa bile windows logolu bir tuş muhakkak ama muhakkak olur. Bu nokia nın kendi konsept sistemidir ve tamamen belle üstüne kurulu meegonun swype arayüzü de kullanılmış bu çıksın yemişim oyununu ben.

Tepkiler: CanKartaL

fLuke!

Üye
Aynen

MrTech

Üye

.Ama Bu Telefon ve Tablet Modelleri Çıkarsa Piyasa Karışır.Nokia Üste Çıkar.Samsung ve Apple'ı Arkada Bırakır.

tarxhn

Üye
bu ara yüz nokianın yeni piyasa telefonları içindir

Bence yeni telefonlarında kullanacağı bir arayüz, asla güncelleme olarak geleceğini sanmıyorum...

turker10

Üye
böyle bir arayüz bence yoktur arkadaşlar yada böyle bişey yapmayı düşünüyorlardır ... neden yoktur dediğimi merak ediyorsanız eğerki wp değilse ve belle yada devamı tarzı bişey olsa bence varolanların satış yapmasını beklemez piyasa sürerlerdi çünkü nokia batmak üzere neredeyse.. ama s2 kullanıcısı olarak çok beğendim diyebilirim ama genede nokia şuan bu işletim sisteminin olduğunu zannetmiyorum...

annesi göster ama elletme mi demiş ne.. bu nokia vallahi yaa..sürsene işte şööle bişeyler piyasaya.

nokia atagamı gecti acaba piyasaları çökertmek için bence şimdiye kadar ki en iyi ara yüz sırf bunun için nokia satışları patlayabilir

vallahi nokia bu ne yapacağı belli olmaz uzun bir sessizliğin ardından bombayı patlatabilir.biryandan da sırtını microsoft'a yaslamış gibi duruyor ama bakalım bekleyip görcez.

uygulamadan çok resmen arayüzü tanıtmışlar bu videoda (: mükemmel ötesi

hakkaten güzelmiş yani gelirse eğer süper olur yaw