ustam slm PDA İMAGEye tıklıyorum presetT Table dosyasını açmıyor bende xml dosyası diye görünüyor ondan dolayımı acmıyor acaba yardımınızı bekliyorum tskler
--------------- Ekleme ---------------
ustam anlattıgın gıbı hersey tamam ama bende conuntry ve operator de hiç birşey cıkmıyor bunları gırmeden all dowlant etsek olurmu
yada ne yapmalıyım
acaba su an samasungun sitesindeki en son surum bu mu yenısı cıkmadımı
birincisi su anki guncellediğimiz yazılım hj4 olan son yazlım mı..2.si pil cok cabulk bitiyo neden olabilir acık kalan uguluamaları hepsı kapalı..1 gun gıdıyo anca
acaba su an samasungun sitesindeki en son surum bu mu yenısı cıkmadımı
birincisi su anki guncellediğimiz yazılım hj4 olan son yazlım mı..2.si pil cok cabulk bitiyo neden olabilir acık kalan uguluamaları hepsı kapalı..1 gun gıdıyo anca
arkadaşlar acil yardım lazım biraz önce ingilizce versiyonu yüklemeye çalışırken pda butonu yanmıyordu ve all download butonu yaıyorsu yüklemeye çalıştım ama mavi ekranda kaldı ve şimdi pda butonunun yanması için uğraşıyorum olmuyor yardım edin lütfen.
zaten pda download butonu yanıyor olsaydı herşey yüklenirdi peki sadece modem download yaptıktan sonra pda download butonu yanar mı yani ilk başta modem sonra pda yı yükleyebilir miyim?dostm sende all dowload deme ayrı ayrı yukle modemı yukle sonra pda o zaman olur
tamam yaptım. ingilizce olan son versiyonu yükledim fakat hiçbir fark göremedim ne kamerasında ne de bataryasında bende tekrar eski sürüme döndüm türkçe olması sebebiyle.Yanması lazm pcnin işletm sistemi windows 7 ise gorunmez xpde gorebilirsin
Bu arada hangi yazılımı yuklucen

apollonun 5,27 5,29 6,0 tüm verisyonlarını denedim pda bi türlü aktif olmadı kardeş, ne yapmamız lazım modem de bi sıkıntı yok, driverların da hepsi kkurulu win7 kullanıyom XP li bilgisayar mı lazım diyosun ? yoksa başka bi sorun mu var
GARMİN KURULUYSA VEYA DEĞİLSE TÜM SORULARININ CEVABI AŞAĞIDAKİ LİNKTE:arkadaşlar innov8 nasıl güncellenir?? pc studyo güncellemiyor kabul etmiyor telefonumu?
arkadaşlar bu telefon pili yiyip bitiriyor...5 saatte şarj biter mi??
artı şarj olurken bile pil bitiyor.
yok mu yardımcı olabilecek birileri??