Müjde ! İnnov8 ( i8510 ) Yeni Orjinal Türkçe Firmware ( Hayırlı Olsun )

Sponsorlu Bağlantılar

efsane0066

Üye
dünyanın parasını verdik telefon aldık, gel gelelim samsung bir kez bile türkçe güncelleme yayınlamadı. samsungun çok büyük bir kazığını yemiş bulunuyoruz arkadaşlar......

• Beğen
Tepkiler: afwerker

MAYIS26

MAYIS26

Üye
telefonda tek eksik şarjın kısa gitmesi. bazıları 5-6 gün gidiyor diyor bende 1-2 günü geçmiyor. eğer bu sorun olmasa telefon gerçekten yeri henüz dolmamış bir cihaz. Dokunmatik sevmediğim için bana öyle geliyordur belkide.. Demin SPBTV programı yükledim harika oldu. Aylık 100 mb internetim var, gps di internetti elim ayağım innov8 i8510.. burada verilen yeni firmware wap bağlantısını desteklemediği için eskisine döndüm yoksa telefon gerçekten hızlı çalışıyordu..

• Beğen

joe007

Üye
telefonun icine ettirdin birader, eski orginal firmwarede yüklenmiyor :@ bilen yukleyebilen vwarse yardim lütfenn

• Beğen

cankavgaci

Üye
Abi yeni update i dediğin gibi yükledim tele all dowloand a bastım

Creating Thread Successful
Modem Code Download
Flash Programming
Download Completed

dedi apollo ve kırmızı ekrandan çıktı mavi ekrana geldi orda bootloader v2.1 built:aug 20 2008 yazıo işte orda kaldı beklio yanlışlık mı var yoksa orda beyeğı beklio mu? YArdım et !

• Beğen
MAYIS26

MAYIS26

Üye
Beyler işlemleri XP de yapın. Win7 problem çıkarıyor..

• Beğen

SerTouch

Üye
Ben bu yazılımı başarılı bir şekilde kurdum Sağolasın kardeş. Hızında bir değişiklik oldu şuan sadece Menü Geçişlerindeki hızı görebiliyorum herhangi bir uygulama yüklemediğim için.Fakat Karşı taraftan gelen bir mesajı ''Cevapla'' diyerek cevap yazmaya kalktığımda 5 ila 10 saniye arasında bekliyorum ve Mesajı yazıp göndere bastığım zaman '' Kısa Mesaj Gönderiliyor '' uyarısında da 5-10 saniye bekliyorum.

* Tüm mesajlarımı sildim Gelen / Giden ..Raporlar dahil :)
* Mesaj için kullandığım hafıza- E: Mass Memory
* Mass Memory hemen hemen boş gibi rahatsız edecek kadar doluluğu olmadığını düşüyorum. Yarıdan fazla boş.
* Önceki yazıllımda da bu şekilde kullanıyordum ve böyle bir sorunum yoktu...

Bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

İyi Çalışmalar...

• Beğen
MAYIS26

MAYIS26

Üye
lanet şarj problemini gideremedik.. yarım günde bitiyor deli oluyorum..

• Beğen

efsane0066

Üye
konuyu takip eden yok, kilitlensin bari de milletin umudu kesilsin...

• Beğen

efsane0066

Üye
ve telefonu kırdım arkadaşlar, gözümü kırpmadan 1500 tl verip almıştım ve en son hoparlörü bozuldu. hala 6610 var elimde onun bile böyle bir problemi olmazken bunun hoparlörü bozuldu ve telefonun betonun üstüne çarptım kırdım... bir daha da bu kadar para verip telefon almam...

efsane0066

Üye
ta koyuyum samsungun, 1500 tllik telefon satıyor arkasından bir tane güncelleme yayınlanmıyor. nokia alacam bundan sonra, bilgisayarla senkronizasyonlu...

• Beğen
MAYIS26

MAYIS26

Üye
arkadaşın bahsettiği iyileşme oldu ancak wap bağlantısı olmadan telefon işe yaramıyor..

• Beğen

rapper38

Üye
wap.mms ve internet sorunu ne zaman giderilecek=? yükledim interneti kullanamadığım için kaldırdım orijinale dönmek zorunda kaldım

• Beğen

Üst Alt