Innov8 [GT-i8510] Firmware || Rom Edit.

Sponsorlu Bağlantılar

calvus

calvus

Üye
Çok tşk ederim yardımlarından dolayı.
dediklerini yaptım yanlız bir tek sorun screen computer memory clan yapınca cıhaz kitleniyor.Çok sefer denedim ama aynısı oluyor.
-garmini sildim
-3g kapatım
Yarın bir deneme daha yapacağım umarım şarj uzun gider.
saygılar

serkansahin_67

serkansahin_67

Üye
1.500 TL telefona para veriyoruz , sarjı 2 gün gitsin diye herşeyini kısıp kapatıyoruz varmı bu işte adalet yaaa , bu cihaz sorunlu ben bunu der bunu bilirim ! ordan burdan kıscan madem 1110 i kullan :( yazık bize yazık bu samsung a adam gibi cihaz yaptı dedik içi çürük çıktı . SAMSUNG'U SEVERİM AMA , BU İ8510 BENİ DELİ EDİYORRRRRRRRRR ...

calvus

calvus

Üye
Ya dostum gercekten çok sağol bilgilerinden dolayı biraz erken olacak ama genede çok mutlu oldum.
Şu anda 15 saat oldu 5 telefon görüşmesi yaptım batarya .
Samsung teknik servise gitmiştim onlar bile bilmiyorlar bu olayı.
Ya süper bir araştırma yapmışsın helal olsun.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Batarya demeyi unutmuşum:)

batarya dolu:heyo:

Yeni yüklediğim firmware alıştım sayılır.Az ingilizcesi olanlar çok rahat çözer.Şu anda 32 saat kadar oldu pili şarj edeli tek çizik eksildi.
Garmin'e gelince sanırım bu program pili hızlı tüketiyor.
Bence sıfır batarya kimse almasın ilk önce burda yazılanları iyice bir okusun ve uygulasın.
Yüzde yüz pil uzun gidecektir.
Altenatif olarak güzel bir navigasyon programı yüklemek gerek sanırım.:oke:

xturkuazx

xturkuazx

Üye
Rica ederim.Çok mutlu oldum.

Garmini kullan bence , en iyisi o.
Yanlız
-Telefonuna kapat aç yapınca
-Bilgisayara bağlayınca
-Ya da Garmini kullandığında
mutlaka jbaktask managerdan TSR autostart exe yi tarif ettiğim şekilde kapat.

Bunun dışında şüphelendiğin zaman jbakTask manager programınıdan TSR autostart açıkmı kontrol et.

grolof

Üye
Rica ederim.Çok mutlu oldum.

Garmini kullan bence , en iyisi o.
Yanlız
-Telefonuna kapat aç yapınca
-Bilgisayara bağlayınca
-Ya da Garmini kullandığında
mutlaka jbaktask managerdan TSR autostart exe yi tarif ettiğim şekilde kapat.

Bunun dışında şüphelendiğin zaman jbakTask manager programınıdan TSR autostart açıkmı kontrol et.
Arkadaşım programla yani ingilizce yazılımla ilgili verdiğin link kırık.Ayrıca birinci sayfada anlatıldığı gibi yazılımı yüklemeyi teferruatlı anlatırsan sevinirim.Başka bir yerden indirdim ama sanki eksik gibi geldi bana dediğin CSR dosyası yok içinde yüklerken hata veriyor.

xturkuazx

xturkuazx

Üye
Arkadaşım programla yani ingilizce yazılımla ilgili verdiğin link kırık.Ayrıca birinci sayfada anlatıldığı gibi yazılımı yüklemeyi teferruatlı anlatırsan sevinirim.Başka bir yerden indirdim ama sanki eksik gibi geldi bana dediğin CSR dosyası yok içinde yüklerken hata veriyor.
Arkadaşım ingilizce son firmwarenin linkleri sağlam kontrol ettim tekrar veriyorum:

Kusura bakma ismini yanlış vermişim CSR değil CSC dosyası.
1.sayfada 4 yada 5. mesajda ayrıntılı anlatılmış.Aynısını bu ingilizce olan dosyalarla yapacaksın.
Sana kısaca özetini aktarayım

-İndirdikten sonra I850XXIB2 dosyasını içinde zaten PDA_code ve PDA_CSC şeklinde iki dosya görürsün.
-Apollo programını indirdikten sonra, I850XXIB2 dosyasının içine at.
-Sonra mesajda anlatılanı uygula, çok kolay başarırsın dostum.Ben oradan takip edip uyguladım.

grolof

Üye
Arkadaşım ingilizce son firmwarenin linkleri sağlam kontrol ettim tekrar veriyorum:

1.sayfada 4 yada 5. mesajda ayrıntılı anlatılmış.Aynısını bu ingilizce olan dosyalarla yapacaksın.

-İndirdikten sonra I850XXIB2 dosyasını içinde zaten PDA_code ve PDA_CSC şeklinde iki dosya görürsün.
-Sonra mesajda anlatılanı uygula, çok kolay başarırsın dostum.Ben oradan takip edip uyguladım.
İlgine teşekkür ederim .birinci partiyi indirdim,modemi açıp kapadım ama hem ikinci part da hemde apollo programında yine linki çalışmadı.

patrix399

Üye
innov8 telefonuma virüs girdi teli açmaya çalıştıgımda innov 8 yazısı yanıp sönüyor telefona apollo yardımıyla yeni firmwave kurmaya çalışıyorum herşeyi uyguluyorum ama olmuyor all dowload çıkmıyor pc studio yud a kurdum ilk başta teli pc ye bağladıgımda driver istiyor ama bulamadı daha yardım edermisiniz lütfen şimdiden teşekkürler
:(

grolof

Üye
innov8 telefonuma virüs girdi teli açmaya çalıştıgımda innov 8 yazısı yanıp sönüyor telefona apollo yardımıyla yeni firmwave kurmaya çalışıyorum herşeyi uyguluyorum ama olmuyor all dowload çıkmıyor pc studio yud a kurdum ilk başta teli pc ye bağladıgımda driver istiyor ama bulamadı daha yardım edermisiniz lütfen şimdiden teşekkürler
Telefon kapalı iken sıfır-sekiz ve açma kapama tuşunaüçüne birden basara format atmayı denedinmi.

serkansahin_67

serkansahin_67

Üye

samsung yazısı çıkıp sürekli restart atıyomu telefon ? eğer böyleyse ve telefonun bataryasını sökmeden de kapanmıyosa gitti anakart:agla

salih_dema

Üye

kardeşim madem bi iyilik yapıyorsun madem sen bu I850XXIB2 dosyayı indir,güzel bir iyilik yapta bizi rapidten kurtar başka bir yere upload et bizede linkini ve ama rapiiiiid olmasıııın

maronn

Üye
dostum bi yardım edersen çok sevinicem daha önce çok rahat bi şekilde türkce olan firmwaremi yükseltmeyi başardım fakat şimdi türkceye donmek isteyince download başlıyor ama ilk download oldukca başarılı bi şekilde kuruluyo fakat 2. download yani ekran mavi olduktan sonraki kople yükleme başlamadan bilgisayarım yükleme sihirbazını açıyo ve yüklemede dolayısıyla yarım kalıyo yardım cı olursan çok sevinirim yükleme sihirbazını nası kapaya biliriz mesela

lowyear25

Üye
@maronn kardeş samsung pc studioyu yükle,onunla birlikte modem driver yüklenecek
modem driver eksik iken PDA yı yüklemez..
Son iletiyi siz yazmışsınız bayaa gün gecmiş üstünden, halen yükleyemediyseniz nickmle aynı olan msn ekleyin yardımcı olurum:oke:

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar elinize incelemenize emeğinize sağlık sağolun

metmay

Üye
iyiki varsınız arkadaşlar elinize yüreğinize sağlık teşekkürler

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar şu anda arkadaşımızın yardımı ile bende güncellemeyi şükür sorunsuz yağmış bulunmaktayım telefon yer uçağı gibi çalışıyor dil türkçe gerçekten bu konuyu başlatan ve bizlere yardımcı olan arkadaşlarımıza içten teşekkürlerimi iletirim sağolun araştırmanıza emeğinize elinize sağlık

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş en son yazılımın herkesin memnun kaldığı yazılımın türkçesi ne zaman çıkar tahmini bir bilginiz varmı?

ersin153624

Üye
_I8510DJHJ4__I8510TURHI4 güncelleme için dosyayı ekleye bilirmisiniz

black_eagle_22

Üye

lowyear25

Üye
İlk sayfada bahsi gecen I8510DJHJ4 yazılımın genel adı,içinde farklı dillerinde bulunduğu paket yükleme dosyası [Türkçe nin haricindeki diğer dillerin dosyalarını gerekmediği için silip dosya boyutunu küçülttük]
Türkçeyi seçip yükleme yapıyorsunuz
Yükledikten sonra Menü/ Araçlar/Cihaz Yönetimi ne girip bakarsanız Özel sürüm I8510L11TURHI4 yazdığını göreceksiniz ..
Sorun yaşayan varsa yardımcı olabilirm:oke:

Üst Alt