yazık bize yazık bu samsung a adam gibi cihaz yaptı dedik içi çürük çıktı . SAMSUNG'U SEVERİM AMA , BU İ8510 BENİ DELİ EDİYORRRRRRRRRR ...

Arkadaşım programla yani ingilizce yazılımla ilgili verdiğin link kırık.Ayrıca birinci sayfada anlatıldığı gibi yazılımı yüklemeyi teferruatlı anlatırsan sevinirim.Başka bir yerden indirdim ama sanki eksik gibi geldi bana dediğin CSR dosyası yok içinde yüklerken hata veriyor.Rica ederim.Çok mutlu oldum.
Garmini kullan bence , en iyisi o.
Yanlız
-Telefonuna kapat aç yapınca
-Bilgisayara bağlayınca
-Ya da Garmini kullandığında
mutlaka jbaktask managerdan TSR autostart exe yi tarif ettiğim şekilde kapat.
Bunun dışında şüphelendiğin zaman jbakTask manager programınıdan TSR autostart açıkmı kontrol et.
Arkadaşım ingilizce son firmwarenin linkleri sağlam kontrol ettim tekrar veriyorum:Arkadaşım programla yani ingilizce yazılımla ilgili verdiğin link kırık.Ayrıca birinci sayfada anlatıldığı gibi yazılımı yüklemeyi teferruatlı anlatırsan sevinirim.Başka bir yerden indirdim ama sanki eksik gibi geldi bana dediğin CSR dosyası yok içinde yüklerken hata veriyor.
İlgine teşekkür ederim .birinci partiyi indirdim,modemi açıp kapadım ama hem ikinci part da hemde apollo programında yine linki çalışmadı.Arkadaşım ingilizce son firmwarenin linkleri sağlam kontrol ettim tekrar veriyorum:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kusura bakma ismini yanlış vermişim CSR değil CSC dosyası.
1.sayfada 4 yada 5. mesajda ayrıntılı anlatılmış.Aynısını bu ingilizce olan dosyalarla yapacaksın.
Sana kısaca özetini aktarayım
-İndirdikten sonra I850XXIB2 dosyasını içinde zaten PDA_code ve PDA_CSC şeklinde iki dosya görürsün.
-Apollo programını indirdikten sonra, I850XXIB2 dosyasının içine at.
-Sonra mesajda anlatılanı uygula, çok kolay başarırsın dostum.Ben oradan takip edip uyguladım.

Telefon kapalı iken sıfır-sekiz ve açma kapama tuşunaüçüne birden basara format atmayı denedinmi.innov8 telefonuma virüs girdi teli açmaya çalıştıgımda innov 8 yazısı yanıp sönüyor telefona apollo yardımıyla yeni firmwave kurmaya çalışıyorum herşeyi uyguluyorum ama olmuyor all dowload çıkmıyor pc studio yud a kurdum ilk başta teli pc ye bağladıgımda driver istiyor ama bulamadı daha yardım edermisiniz lütfen şimdiden teşekkürler
![]()
innov8 telefonuma virüs girdi teli açmaya çalıştıgımda innov 8 yazısı yanıp sönüyor telefona apollo yardımıyla yeni firmwave kurmaya çalışıyorum herşeyi uyguluyorum ama olmuyor all dowload çıkmıyor pc studio yud a kurdum ilk başta teli pc ye bağladıgımda driver istiyor ama bulamadı daha yardım edermisiniz lütfen şimdiden teşekkürler
![]()

Arkadaşım ingilizce son firmwarenin linkleri sağlam kontrol ettim tekrar veriyorum:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kusura bakma ismini yanlış vermişim CSR değil CSC dosyası.
1.sayfada 4 yada 5. mesajda ayrıntılı anlatılmış.Aynısını bu ingilizce olan dosyalarla yapacaksın.
Sana kısaca özetini aktarayım
-İndirdikten sonra I850XXIB2 dosyasını içinde zaten PDA_code ve PDA_CSC şeklinde iki dosya görürsün.
-Apollo programını indirdikten sonra, I850XXIB2 dosyasının içine at.
-Sonra mesajda anlatılanı uygula, çok kolay başarırsın dostum.Ben oradan takip edip uyguladım.
İlk sayfada bahsi gecen I8510DJHJ4 yazılımın genel adı,içinde farklı dillerinde bulunduğu paket yükleme dosyası [Türkçe nin haricindeki diğer dillerin dosyalarını gerekmediği için silip dosya boyutunu küçülttük]_I8510DJHJ4__I8510TURHI4 güncelleme için dosyayı ekleye bilirmisiniz