Innov8 [GT-i8510] Firmware || Rom Edit.

Sponsorlu Bağlantılar

eqzersayz

Üye
arkadaşLar i8510 um garantiden geLdi.Anakartı değiştiriLmiş.Fakat titreşimi çok ses yapıyor ve tuş takımının rengi açık pembe oLmuş.Kafam bozuLdu ya bi yeri yapıLdı başka bir yerinde sorun çıkt.

uskudarli

Üye
creating thread successful modem code download şeklinde kalıyor yardımcı olabilirmisiniz

devilmy

devilmy

Üye
hepsini yaptım hiçbişey çıkmıyor

devilmy

devilmy

Üye
pda dowload yazıyor başka birşey çıkmıyor

armaganyoruk

Üye
ustam slm PDA İMAGEye tıklıyorum presetT Table dosyasını açmıyor bende xml dosyası diye görünüyor ondan dolayımı acmıyor acaba yardımınızı bekliyorum tskler

--------------- Ekleme ---------------

ustam anlattıgın gıbı hersey tamam ama bende conuntry ve operator de hiç birşey cıkmıyor bunları gırmeden all dowlant etsek olurmu
yada ne yapmalıyım

elvisSs

Üye
acaba su an samasungun sitesindeki en son surum bu mu yenısı cıkmadımı

birincisi su anki guncellediğimiz yazılım hj4 olan son yazlım mı..2.si pil cok cabulk bitiyo neden olabilir acık kalan uguluamaları hepsı kapalı..1 gun gıdıyo anca

armaganyoruk

Üye
arkadaslar cevap veren yokmu 4 gündür bekliyorum varsa bilginiz yardım lütfen yoksada tşkler yapacak bişey yok ama cvp yazın

devilmy

devilmy

Üye
ustam slm PDA İMAGEye tıklıyorum presetT Table dosyasını açmıyor bende xml dosyası diye görünüyor ondan dolayımı acmıyor acaba yardımınızı bekliyorum tskler

ustam anlattıgın gıbı hersey tamam ama bende conuntry ve operator de hiç birşey cıkmıyor bunları gırmeden all dowlant etsek olurmu
yada ne yapmalıyım

apollo 6 kullan drıverların hepsi yuklumu bu arada

birincisi su anki guncellediğimiz yazılım hj4 olan son yazlım mı..2.si pil cok cabulk bitiyo neden olabilir acık kalan uguluamaları hepsı kapalı..1 gun gıdıyo anca

nette dolanan en son yazılım 2009 ekim ayının yazılımı güncel yazılım yok olsada tr yazılım mevcut değil

bunlar senın işini görürür istersen dene

Hasca

Üye
ya biri yardım etsin lütfen modemde yükleme tamamlaniyor ama PDA yuklemesi gerceklesmiyor, telefon mavi ekranda kalıp duruyor, anladigim kadari ile butun driverlerde tmm, neden yukleme yapılmıyor konusunda yardım edecek bi arkadas varmı ? simdiden tsk ler.

35fatih

Üye
arkadaşlar acil yardım lazım biraz önce ingilizce versiyonu yüklemeye çalışırken pda butonu yanmıyordu ve all download butonu yaıyorsu yüklemeye çalıştım ama mavi ekranda kaldı ve şimdi pda butonunun yanması için uğraşıyorum olmuyor yardım edin lütfen.

devilmy

devilmy

Üye
arkadaşlar acil yardım lazım biraz önce ingilizce versiyonu yüklemeye çalışırken pda butonu yanmıyordu ve all download butonu yaıyorsu yüklemeye çalıştım ama mavi ekranda kaldı ve şimdi pda butonunun yanması için uğraşıyorum olmuyor yardım edin lütfen.

dostm sende all dowload deme ayrı ayrı yukle modemı yukle sonra pda o zaman olur

35fatih

Üye
dostm sende all dowload deme ayrı ayrı yukle modemı yukle sonra pda o zaman olur
zaten pda download butonu yanıyor olsaydı herşey yüklenirdi peki sadece modem download yaptıktan sonra pda download butonu yanar mı yani ilk başta modem sonra pda yı yükleyebilir miyim?

devilmy

devilmy

Üye
Yanması lazm pcnin işletm sistemi windows 7 ise gorunmez xpde gorebilirsin

Bu arada hangi yazılımı yuklucen

35fatih

Üye
Yanması lazm pcnin işletm sistemi windows 7 ise gorunmez xpde gorebilirsin

Bu arada hangi yazılımı yuklucen
tamam yaptım. ingilizce olan son versiyonu yükledim fakat hiçbir fark göremedim ne kamerasında ne de bataryasında bende tekrar eski sürüme döndüm türkçe olması sebebiyle.

saltunel

Üye
arkadaşlar innov8 nasıl güncellenir?? pc studyo güncellemiyor kabul etmiyor telefonumu?

arkadaşlar bu telefon pili yiyip bitiriyor...5 saatte şarj biter mi??
artı şarj olurken bile pil bitiyor.
yok mu yardımcı olabilecek birileri??

extremesss

Üye
ellerine sağlık

xturkuazx

xturkuazx

Üye
Arkadaşlar Müjde!!

Bazen iş başa düşüyor, samsung bizi i8510 konusunda sahipsiz bıraktı.
Türkçe tek firmware var ve oda sorunlu.Şarjı çok yiyor, yavaş çalışıyor.

Bende uluslararası bir araştırma yaptım, pek çok yeni firmware ye ulaştım.
Ancak hiçbirisi Türkçe değil.
Aralarında en iyi yorum alan firmware i seçtim.
Sonrada Türkçe yapmak için araştırma ve çalışma başlattım.
TÜRKÇELEŞTİRMEYİ BAŞARDIM !!!!

Şu anda telefonuma kurdum.Kurulumda başarılı oldum !
Pekçok program kurdum hiçbir sorun çıkmadı ( Garmin Türkçe harita, Core Player, Jbaktask manager, sygic gps vb)
Aşağıdaki avantajları sağlayan yeni firmwaremiz deneme aşamasında :)
1.AŞAMA HIZ:
-Telefonumun hızı şu an jet gibi.Abartmıyorum 2-3 katı daha hızlı.
Menüleri dolaşırken, program kurarken, çalıştırırken şaşırtıcı derecede hızlandı.

2.AŞAMA ŞARJ SÜRESİ:
-Bu firmware şarj süresini 2-3 kat daha fazla artırıyormuş.Şu anda deneme sürecine girdim.
( Arkadaşlar denedim şarjı nerdeyse 3 katına çıktı )
3.PROGRAM ÇALIŞTIRMA VE GPS KULLANIMI:
-Programları çok hızlı çalıştırıyor.GPS e çok çabuk bağlanıyormuş deneyeceğim.Garmini çok hızlı
çalıştırıyormuş deneyeceğim.

Arkadaşlar tüm denemelerim bitince başarılı olursam programı ve kurulumunu ve kurulum araçlarını pek çok siteye upload ettim.
Adresleri başarılı olursam sizinle paylaşacağım.
Dua edin, İnşallah başarılı olurum.

Sonuç:
Başarılı.

Buyrun:
http://www.maxicep.com/samsung/mujd...nal-turkce-firmware-hayirli-olsun-431683.html

parlour

Üye
apollonun 5,27 5,29 6,0 tüm verisyonlarını denedim pda bi türlü aktif olmadı kardeş, ne yapmamız lazım modem de bi sıkıntı yok, driverların da hepsi kkurulu win7 kullanıyom XP li bilgisayar mı lazım diyosun ? yoksa başka bi sorun mu var

xturkuazx

xturkuazx

Üye
apollonun 5,27 5,29 6,0 tüm verisyonlarını denedim pda bi türlü aktif olmadı kardeş, ne yapmamız lazım modem de bi sıkıntı yok, driverların da hepsi kkurulu win7 kullanıyom XP li bilgisayar mı lazım diyosun ? yoksa başka bi sorun mu var

Arkadaşım hiçbir sorun yok .Bende vista ve win 7 de denedim başaramadım.
İşyerinde XP bilgisayar vardı onunla yaptığımda oldu.
Ancak win7 veya vistada başarılı olan varsa bunu bilemem.

http://www.maxicep.com/samsung/mujd...nal-turkce-firmware-hayirli-olsun-431683.html

arkadaşlar innov8 nasıl güncellenir?? pc studyo güncellemiyor kabul etmiyor telefonumu?

arkadaşlar bu telefon pili yiyip bitiriyor...5 saatte şarj biter mi??
artı şarj olurken bile pil bitiyor.
yok mu yardımcı olabilecek birileri??
GARMİN KURULUYSA VEYA DEĞİLSE TÜM SORULARININ CEVABI AŞAĞIDAKİ LİNKTE:
thttp://www.maxicep.com/samsung/mujde-innov8-i8510-yeni-orjinal-turkce-firmware-hayirli-olsun-431683.html

Üst Alt