İndirmeden (Yerli-Yabancı) dizi izlemek isteyenler buraya....

Sponsorlu Bağlantılar

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
İndirmeden (Yerli-Yabancı) dizi izlemek isteyenler buraya....
Evet arkadaşlar aşağıda verdiğim linke girip hiçbir indirme yapmadan yerli ve yabancı dizileri rahatlıkla izleyebilirsiniz.(Realplayer gereklidir.) Arkadaşlar bir teşekürü hor görmeyin...

(dizikolik.tr.nu/) veyatta buna girin (dizikolik.tr.nu/ing.xhtml) bi teşeekkürü hor görmeyin (Bide verdiğim linkleri nasıl etkin yapıp oraya koyacağımı bilmiyordum siz kopyalayıp ararsınız artıkın...)

symbian.forever

symbian.forever

Üye
denemek lazım fakat net paketi yok. Hem ben yabancı dizileri sevmem. Yerli kanallarda zaten var bende . Beleşe izliyom :naughty:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
teşekkürler

phasan

phasan

Üye
Evet arkadaşlar aşağıda verdiğim linke girip hiçbir indirme yapmadan yerli ve yabancı dizileri rahatlıkla izleyebilirsiniz.(Realplayer gereklidir.) Arkadaşlar bir teşekürü hor görmeyin...

(dizikolik.tr.nu/) veyatta buna girin (dizikolik.tr.nu/ing.xhtml) bi teşeekkürü hor görmeyin (Bide verdiğim linkleri nasıl etkin yapıp oraya koyacağımı bilmiyordum siz kopyalayıp ararsınız artıkın...)

www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/cepten-online-flim-ve-dizi-izle-613442.html bu konuda var ben onceden açmıştım neden bakmadan konu açılıyor aynı sıte hatt

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
ne bilim krdeşim ben

symbian.forever

symbian.forever

Üye
araştırabilirdin

phasan

phasan

Üye
lutfen arastırmadan sıteye konu eklemeyelım

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
ö.d bida yapmam

erenrtyfgh

Üye
bune abı yabancı dızı tek lost var

yaren_dede

yaren_dede

Üye

eğer konu daha önce açıldı ise altına alıntıdir yazabilirsin.
konuyu daha önce paylaşan arkadaşta bu kadar abartmasına gerek yok açtığı konuyu güncelleyebilir herkesin görebilmesi için, sonuçta bilmeyenler olabilir arkadaşta görmemiş açtığın konuyu benim gibi

fayzteck

fayzteck

Üye
Siteye operadan giriyorum ama flime tikladıgmda telefonun kendi internetini açıyor ?

yarasa_81

Üye
Sitenin admini benim beyler. Zamanla yeni diziler de eklerim. Ama o kadar yoğunum ki. Şu an yeni 3 4 sayfayla uğraşıyorum. Onları halledince hallederim.

phasan

phasan

Üye