indirdigimiz oyunlarla kul hakkina mi giriyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

MER0

MER0

Üye
Hatasız kul olmaz:naughty:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Burada asgari ücret ile geçinen insanları düşününce bir oyuna 12 ₺ verdiğimizi düşünüyorum.10 oyunda 120 ₺ yapar. Büyük bir meblağ şahsen. Ücretlendirme mevzusu ülkelerin ekonomik şartlarına göre yapılsaydı o zaman herkes satın alma seçeneğini tercih ediyor olurdu. Yetkililer bu şıkkı pek tercih etmiyor sonra insanlar ister istemez gücü yetmediği için korsan olarak indirip kuruyor. Suçu birazda karşı tarafta aramak lazım. Çok para kazanacağıza uygun fiyat aralığında satış yapın daha fazla indirme sayısına sahip olun.

Benim şahsi fikrim bu yönde.

Sonuna kadar katılıyorum.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
bundan sonra uygulama paylaşmayacam:D

• Beğen
Tepkiler: Polymath

MaxipmaN

Üye
symbian kullanın daha az kul hakkına girersiniz :D

• Beğen
Tepkiler: Polymath
u_cosar

u_cosar

Üye
Evet

blacktalon

blacktalon

Üye
kul hakki olur benim anlamadigim yer surasi 1000-2000tl arasi telefona veriliyor amac oyun uygulama ama 5-10$ vermek cok geliyor ! Tuhaf

Akıncı

Akıncı

Üye
kul hakki olur benim anlamadigim yer surasi 1000-2000tl arasi telefona veriliyor amac oyun uygulama ama 5-10$ vermek cok geliyor ! Tuhaf

bu kendi görüşün ben uygulamalara o kadar para vermem

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
La bebeler biz nasıl insanlarız la?
Şaka bi' yana telefona uygulama indirmeyeli uzun zaman oldu. İnternette de bir tek Naruto izliyorum o kadar(aslında telefona atıp izliyorum neyse):ehe Şarkı da dinlemem zaten.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Yalnız geliştiriciler de ücretli bir program hazırlarken biz kullanıcıların internetten bulacağını göze alıyor. Tabi ki günah olabilir ama fiyatta fazla uçmasınlar, Mesela dr.web şuan 75 dolar :D

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar ben bilgisayar oyunları hakkında konuşayım. Bilgisayar oyunları 70 TL'den başlıyor. Normalde oyunlar bu kadar pahalı değil ama vergilerin çokluğu yüzünden bu kadar pahalı oluyor. Bu ücretleri bir oyun için ödemek insanların bütçesini zorlayabilir. Ancak büyük ihtimal günah arkadaşlar. Fetva hattına soran var mı?

Baskentliia

Baskentliia

Üye
zhani dil anlatımdersinde alıntı yaptıımız şeyleri dipnot yazarsak alıntı yapacağımız dosyayıda belirtirsek nerden kimden aldığımızı kul hakkı olmaz

Üst Alt