İmobile.Com.Cn Sitesinden Sertifika Almak ve Uygulamalardaki Sertifika Problemini Çözmek

Sponsorlu Bağlantılar

amon35

amon35

Üye
teşekkürler.

azadbey

Üye
kayıt olduk bakalım umarım olur..teşekkürler

bu-rak

Üye
ya bu siteye girip programı imei nomu ve mailimi verdiğimde program benim mailime signed hallde gelmiş oluyo bu sertifikalamamı oluyo acaba

nur..

nur..

Üye

site hata veriyo :( napmalıyım :(

hezarfen44

hezarfen44

Üye
imobile'a kayıt olup sertifika çıktıktan sonra indirdiğim zipli dosyada .cer gibi bir dosya yok. sadece signtool diye bir program var.
yanlış bir şey mi yaptım?

bk_tr

Üye
imobile'a kayıt olup sertifika çıktıktan sonra indirdiğim zipli dosyada .cer gibi bir dosya yok. sadece signtool diye bir program var.
yanlış bir şey mi yaptım?
bende de aynı sorun var.. dosyadan cer dosyası çıkmadı.. bu konuda yardım edebilirmisiniz..

ahmettml

Üye
üstad; küçük bi problem yaşıyorum, şöyleki;
bana çince olan siteden onay geldi sertifikam olmuş fakat ben sertifika dosyasını indiremiyorum, ama o siteden online imza atabiliyorum indirdiğim programlara vs.. dediğim gibi sertifika dosyasını indirimedim senin resimde gösterdiğinden biraz farklı çıkıyor,aslında herşey aynı sadece tılayıp indir diye işaretlediğin yer farklı öyle bi link bende yardımcı olursan sevinirim

enenengin

Üye
tamam çok güzel ancak sakıncalı değil mi bu İMEİ olayıı

otuzyedili

Üye
teşekkür arkadaşım emeğine sağlık

chass

chass

Üye
işe yaradı kardeşim. şimdi programları sorunsuz yükleyebiliyorum

aZrA3L

Üye
.cer uzantılı dosya nerde bulamadım ben lütfen yardımmmmmmmm???

abidinkamer

abidinkamer

Üye
kardeş sanırım dalga geçiyorsun senin söylediğin yerde kullanıcı adı ve şifre istiyor o yeşil butonda flash olduğu için direk yönlendirmeyi üye girişi bölümüne yönlendiriyor.. yazdıklarınla hiçbir alakası yok yada sıralamanda yanlış var

Tracy35

Tracy35

Üye
slm guzel anlatım da sımdı ımei felan verdık dıyelım ılerde sorun çıkmasın telefonun calıntı felan mahkemelık olmayalım bunun garantısı varmı ya teleonum cın malı gıbı deyersız olursa ????? acıklama yapabılırmısınız ıyıgunler

hakansaribeyli

Üye
证书状态

您的串号(358226030839368)已提交,证书将于2010年02月03日9:30 后生效!请耐心等待。

ımeı nosunu yazdıktan sonra bole bi hata alıp kaldım ne yapabilirim

resul1897

Üye
kardes ben sertifika aldımda indirdiğim dosyanın icinde .cer dosyası yok sadece singtool.exe var bana bi yardımcı oluver

maviayymen

maviayymen

Üye
arkadaşım bende siteye üye oldum yaklaşık 1 buçuk ay falan oldu ama bana hala seltıfıka gelmedı geldıysede ben bulamıyorum bi yardımcı olurmusunuz resimle anlatırsanız sevınırım şımdiden teşekkür ediyorum

karshiyakali

karshiyakali

Üye
kardeşim link çalışmıyo nasıl olcak

kings_of_metal

Üye
ewet link Çalışmıyo bunu yenileme şansınız yokmu okadar ugraştık yaa..

MaGe_TR

MaGe_TR

Üye
sağol kardes ...

Üst Alt