rehber paketi indir... gerekli herşey yazıyor...
deneyi ver...
yalnız gördüğüm kadarıyla telefon yeni nesil...
iki tane
COM...
COM..
şekilde port görmesi lazım... yeni nesilde tek görüyordu galiba... o da benim sistemde pek işe yaramıyor...
başarısız olabilir garanti kapsamındaysa servise götürmeni tavsiye ederim...
4. ssayfadaki anlatım için demiştim (*) tuşu yok diye. Hani USB den bağlanın telefonu açarken (*) tuşuna basın diyen arkadaşa sormak istemiştim. Yine de cevabına ve ilgine teşekkürler....
İlk sayfadaki yöntemi de denedim ama com portlarını bir türlü göremedim. Win 7 Laptop kullanıyorum. Nerede nasıl bulabilirim. Samsung Omnia i900 tel var ve 3 gündür telefonsuzum.
4. ssayfadaki anlatım için demiştim (*) tuşu yok diye. Hani USB den bağlanın telefonu açarken (*) tuşuna basın diyen arkadaşa sormak istemiştim. Yine de cevabına ve ilgine teşekkürler....
İlk sayfadaki yöntemi de denedim ama com portlarını bir türlü göremedim. Win 7 Laptop kullanıyorum. Nerede nasıl bulabilirim. Samsung Omnia i900 tel var ve 3 gündür telefonsuzum.
ilk sayfada verilen paket ile nokia 6100 ın imeisi değiştirilir mi? bu telefonda bluetooth olmadığından data kablosu alıcam. olmazsa boşuna kablo almayayım diyorum.
hızlı cevap için çok teşekkürler. telefonun driveri diye bişey bulamadım ama kablo için nokia sitesinden driver buldum. kabloyu bulup denemekten başka çare yok. com ayarlarını da sanırım bluetooth kısmından sonra sadece com ayarında anlatıldığı şekilde yapacağız.