Ali klon imei de ne gibi sorunlar olusabilir?
Yok gerek yokilla çözecez bu sorunu
![]()

Hocam araştırırken 1-2 örnek gördüm senin sorunla ilgili gece. Sanırım senin yeni bir imei attırman gerekecekmiş.
Eğer evimden çıkmam diyorsanız TL yükleyelim hattınıza ek bir internet paketi alın sanırım paketinizin yarısını ben harcadım çünkü
Cidden hallederiz diyorsanız gururumu biraz mutlu ederek garantiye götürmeyecem telefonu![]()
klon bidaha geri gelmez mi yaniValla hiç hatırlamıyorum hocam cidden o kadar çok sorunla karşılaştımki kendi sorunumu araştırırkennasi yeni imeiklon bidaha geri gelmez mi yani
Yalnız şunu anladım kim kendi sorununu araştırıyorsa o konuda az diğer konularda çok bilgi sahibi oluyor. 
Valla hiç hatırlamıyorum hocam cidden o kadar çok sorunla karşılaştımki kendi sorunumu araştırırkenYalnız şunu anladım kim kendi sorununu araştırıyorsa o konuda az diğer konularda çok bilgi sahibi oluyor.
![]()

Ali klon imei de ne gibi sorunlar olusabilir?
)Cepnet 250 kullanıyorumEğer evimden çıkmam diyorsanız TL yükleyelim hattınıza ek bir internet paketi alın sanırım paketinizin yarısını ben harcadım çünkü
Cidden hallederiz diyorsanız gururumu biraz mutlu ederek garantiye götürmeyecem telefonu[/I]
şuanda 1 gb a yakın bir net kullanımım var 
Sorunumuzu çözeceğimize inanıyorsanız attırıvereyim abime birazcık kontör beaPolisler evini basar hapse girersin vsvs..
()
Cepnet 250 kullanıyorumşuanda 1 gb a yakın bir net kullanımım var
![]()

Ben bu işi birşey karşılığında yapmıyorum eğer yapsaydım imza bölümüne xda'dakiler gibi "donate via paypal" tuşunu eklerdim.![]()
Üstünede bir not " Ben bakamıyorum siz bakın halledince şu numaradan bana ulaşın
" 
Yok mb harcasam bile aynı fiyatı ödüyorum sorun yok.Dediğim gibi sınırsız 250 mb net kullanıyorum
Bunun farkındayım çok teşekkür ederim fakat benim için MB harcadığınızında farkındayım. Sadece size kambur olmak istemiyorum geceden beri benim için uğraşıyorsunuz.
sadece 250 mb ı geçince hız düşüyor ama herhangi bir engel olmuyor.Yok mb harcasam bile aynı fiyatı ödüyorum sorun yok.Dediğim gibi sınırsız 250 mb net kullanıyorumsadece 250 mb ı geçince hız düşüyor ama herhangi bir engel olmuyor.

Aslında en iyisi sayacı vs sıfırladıktan sonra garantiye vermek.Ne oldu diye sorarlarsa da Kies den 4.3 e güncelledikten sonra hat gitti dersin![]()
![]()
Ahaha az kalsın çok süper bir hataya imza atıyordum.
Telefonu kontrol için bi elime aldım garantide sıkıntı çıkartabilecek veyahut özel bir şey varmı diye dosyaları gezerken Download klasöründe Triangle Away'i gördüm. Sayacı sıfırlayıp klasör içinde onla gönderseydim cidden televizyona falan çıkardım heralde
Ben her ihtimale karşı wipe yapıp öyle göndereyim. Sorarlarsa Kiesten fabrika ayarlarına dön dedim abuk abuk şeyler oldu bende anlamadım falan gibisinden uydururuz bişeyler