PriZm
Üye
Modem dosyasını ekledikten sonra yanması gerekli.@~N.A.W.Y~ Bendeki sürümde EFS Cleaner seçeneğide inaktif yani gri gözüküyor.
Modem dosyasını ekledikten sonra yanması gerekli.@~N.A.W.Y~ Bendeki sürümde EFS Cleaner seçeneğide inaktif yani gri gözüküyor.
Cidden sinirden ve çaresizlikten patlamak üzereyim 24 saate yakın bir süredir uykusuz bu sorunu çözmek için uğraşıyorum. Telefonu garantiye yollama gibi bir fikrim vardı fakat CM kurduğum ve geri dönemediğim için o olayda imkansız gözüküyor şuan çok çaresiz durumdayım. En ufak bir fikrinize bile muhtacım. Yardımcı olan & olmayan herkese bin teşekkür.@~N.A.W.Y~ USB Problemini çözdüm stock rom kurdum sayacı sıfırladım. Sizlerden haber bekliyorum bir çözüme varamazsak korka korka garantiye bırakıcam.tam olarak detaylı okuyamadım ama 4.3 e güncelleyip üstüne modemi flashladığında sorunun çözülmüyor mu? beni mi yanlış anladım durumu.
İşin ehemmiyetini anlatmak için 24 saatlik uykusuzluk sonucu başak burcuna mensup birine yakışmayacak bir ss bırakayım size 

Yardımcı olan & olmayan herkese çok teşekkür ediyorum. @~N.A.W.Y~ üstadım gelene kadar bekleyecem ondan bir ses çıkmazsa garantiye göndereceğim. Tekrar tekrar herkese bin teşekkür. Umarım benim gibi çözemeyeceğiniz bir soruna düşmezsiniz.Şimdi son durum nedir? yazdıkların birbirine girmiş birşey anlamadım
Çakma imei olduğu zaman phone efs clean seçeneği imei yi tamamen gümletir.Bunun haricinde kayıtlı olduğu zaman sorun olmaması gerekli.phone efs clear dan dolayi bir daha duzelmiyo olma ihtimali var mi? bende denicektim aynilarini
Şimdi son durum nedir? yazdıkların birbirine girmiş birşey anlamadım
En güzel günlerden biri sizin olsun 
Çakma imei olduğu zaman phone efs clean seçeneği imei yi tamamen gümletir.Bunun haricinde kayıtlı olduğu zaman sorun olmaması gerekli.
efs clear yapmasam duzelmeme durumu yine var miSeninkinin sorunu ne?benim ki çakmaefs clear yapmasam duzelmeme durumu yine var mi

Seninkinin sorunu ne?
Daha varmı sorunu olan topluca gelin çözelim bari![]()
Şimdi aklıma geldide.Telefonu Turkcell den aldığını söylemiştin.Acaba Turkcell şu klasik modifiyeli romlarından birini senin cihazda yüklü olarak satmış olamazmı? Eğer olay buysa %99 bundan kaynaklanıyor.Öncelikle günaydın hocamEn güzel günlerden biri sizin olsun
Şimdii durum şöyle ;
Sizden sonra araştırmalar yapıp bir çözüme varamadım. Tam umudumu kestiğim anda bir arkadaşım CM 10.2 Kurmamı tavsiye etti modem dosyalarını düzenleyebileceğini söyledi bende çaresizlikten denedim fakat bir değişiklik olmadı. Sonrada USB Bağlantımda bir sıkıntı oldu ama neyseki onu fazla uzamandan çözdüm ve stock rom'a döndüm. Önceden MG4 modem flashlayınca düzeliyordu fakat şuan öylede düzelmiyor. Şuan telefonda Türkiye için son sürüm FW var sayaç temiz CSC temiz sizden haber bekliyorum.
Şimdi aklıma geldide.Telefonu Turkcell den aldığını söylemiştin.Acaba Turkcell şu klasik modifiyeli romlarından birini senin cihazda yüklü olarak satmış olamazmı? Eğer olay buysa %99 bundan kaynaklanıyor.
Telefonu ilk aldığında boot animasyonunda Turkcell varmıydı?Nerden anlarız hocam ?

Telefonu ilk aldığında boot animasyonunda Turkcell varmıydı?
Birde şu saçma sapan gereksiz Turkcell uygulamaları?

Aklıma birşey gelmiyor ama aynı durum bende olsaydı garantiye vermeden illa çözerdim.Gururum inciliyor yoksa![]()
:
Şu internetim gelsede daha yararlı olabilsem
Eğer cihaz elinizdeyken yapacağınıza inanıyorsanız ve Ankara içindeyseniz getireyim telefonu hocam 
Yapardım yapmasına da ben Çanakkalede oturuyorum ya..
Yapardım yapmasına da ben Çanakkalede oturuyorum ya..