Öneri IMEI numarası klonlandı mesajı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
IMEI numarası klonlandı mesajı.
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar.
26.09.2014 13:40'da YASAL UYARI'dan " 35376000311586 IMEI numarası KLONLANMISTIR. cihaz 30 gün icinde kapatilacaktir. satin aldiginiz yere basvurunuz. " diye bir mesaj aldım. Mesajdaki imei numarası benim telefonumdaki imei numarası değil. Kendi telefonumu turkiye.gov.tr'de sorguladığımda sorun çıkmıyor kayıtlı marka ve modelide doğru yazmakta. Bu IMEI'yi sorguladım hata veriyor sonuç bulunmuyor. Bu mesaj ne olabilir. Biri kandırma amaçlı falan atmıştır telefonuma YASAL TAKIP diye kaydetmiştir diyede baktım oda kayıtlı değil aynı zamanda. Bilen, başına gelen arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi?

furkankaya559758

Üye
Sorgulattığında kayıtsız çıkıyorsa İmei kayıtlı değil. Ya imei attıracaksın ya da telefonun faturası ile birlikte bir yere gidiyorsun. Tam olarak bilmiyorum ama telefonun kayıtsız.

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
bana gelen mesajdaki imei benim tellefonumun imei'si değil kardeşim. Hangi telefonun imeisi olduğunu bilmiyorum. Kendi telefonumu 4 5 gün önce vodafone'dan sıfır aldım. ve kutuda yazan imei ile telefonumda *#06# yaptığımda çıkan imei aynı. sorgulattığımda da kayıtlı çıkıyor. Bu gelen mesajdaki imei hangi telefona ait onu bilmiyorum.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Eğer kartını yakın zamanda başka telefona taktıysan o taktığın telefonunki olabilir kardeşim. Bana da gelmişti bir ara ama babamınki kapanmıştı :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
o yazan imei senin değilmiş boşuna telaş yapma :)

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunu çözdüm. IMEI şuan babamın kullandığı telefona ait. 1 hafta önce ben kullanıyordum mesaj bana gelmiş o yüzden. Oda dandik sıfırı 65 lira olan telefonlardan. İzmir pazarından almıştık böyle bir şey olacağı belliydi ama sorun değil kapanırsa kapansın. Yorum yapanlara teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.

ANIL

ANIL

Admin
Sorun çözüldüğüne göre :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt