Aksiyon [Imanli Studios] Flappy Bird v3.00 Symbian^3 / Anna / Belle FP1 FP2

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
@IThacker dedim ya :D ve son mesajı da şöyle :
"dostum animasyonla alakası yok 2sorun var telefonun flash sürümü 2.side ram:/ k.bakma ümitlendirmiş gibi oldum ama yani yapabileceğim hiçbirşey yok hertürlü o kasıntı var:/ javaya çevrilirse düzgünce düzelebilir:)"Nickini söylememe rağmen gizemli kişi oldu ya :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve Symbianizer

Symbianizer

Symbianizer

Üye
"dostum animasyonla alakası yok 2sorun var telefonun flash sürümü 2.side ram:/ k.bakma ümitlendirmiş gibi oldum ama yani yapabileceğim hiçbirşey yok hertürlü o kasıntı var:/ javaya çevrilirse düzgünce düzelebilir:)"Nickini söylememe rağmen gizemli kişi oldu ya :ehe
:ehe nicki görmedi kimse heralde :D
Javasını oynadım hiç güzel değil kuş hep havaya bakıyor ve bunda kuş boruya çarpınca iki saat düşmesini bekliyorsun ama javasında yere çakılıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Açıklama :
Arkadaşlar bildiğiniz üzere oyunun flash klonunu internetten indirip wgz haline getirmiştim.Üzerinde birkaç düzenleme daha yapınca kasma sorununu giderdim.Buyrun :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım nasıl yaptığın konusunda bilgi verir misin. Bende yapmak istiyorum.

• Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
evet :zzz:

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hep benim yüzümden :ehe

• Beğen
Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan, Cihanî Sultan ve Silinen Üye 2480407
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
:ehe nicki görmedi kimse heralde :D
Javasını oynadım hiç güzel değil kuş hep havaya bakıyor ve bunda kuş boruya çarpınca iki saat düşmesini bekliyorsun ama javasında yere çakılıyor :D
muhtemelen...
Arkadaşım nasıl yaptığın konusunda bilgi verir misin. Bende yapmak istiyorum.
internetten firefox kullanarak swf indirmeyi araştırırsın.swf'yi indirdin diyelim,sothink swf decompilerda açıp "export to fla" seçeneğine tıklarsın.Çıkan dosyayı da Adobe Flash Professional kullanarak daha düzgün bir hale getirip export swf yaparsın.sonunda bir wgz oyununu winrarla açarak içindeki dosyaları açıp kendi oyununu yapmış olursun.ama tabi dediğim kadar kolay bir mesele değil :D
Hep benim yüzümden :ehe
Bilemem artık... :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve mahzunikaya
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
muhtemelen...

internetten firefox kullanarak swf indirmeyi araştırırsın.swf'yi indirdin diyelim,sothink swf decompilerda açıp "export to fla" seçeneğine tıklarsın.Çıkan dosyayı da Adobe Flash Professional kullanarak daha düzgün bir hale getirip export swf yaparsın.sonunda bir wgz oyununu winrarla açarak içindeki dosyaları açıp kendi oyununu yapmış olursun.ama tabi dediğim kadar kolay bir mesele değil :D
Bilemem artık... :D
Teşekkürler arkadaşım açıklaman için. Ekmeği bile çiğnemeden yutamıyorsun.

• Beğen
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: mahzunikaya
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
  • Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle program açıkken oyun doğru düzgün decompile edilmiş mi diye kontrol etmen lazım.ardından tuşlarla mı yoksa fareyle mi oynanıyor o da önemli

LimePie

LimePie

Üye
:tşk:

• Beğen
mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
öncelikle program açıkken oyun doğru düzgün decompile edilmiş mi diye kontrol etmen lazım.ardından tuşlarla mı yoksa fareyle mi oynanıyor o da önemli
Arkadaşım biliyorum kabak tadı vermeye başladım ama bu konu hakkında bir ders hazırlar mısın sana zahmet olacak. Bir de SOS oyununu yaparmısın.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım biliyorum kabak tadı vermeye başladım ama bu konu hakkında bir ders hazırlar mısın sana zahmet olacak. Bir de SOS oyununu yaparmısın.
Tamam halledeceğim anlatım işini de tic-tac-toe var sos kadar zevkli

yusufgiderim

Üye
teşekkür ederim çok eğlenceli oyun. Fakat bi sorun var yaklaşık 5 dakika oynadıktan sonra oyun kendiliğinden kapanıyor

• Beğen
Symbianizer

Symbianizer

Üye
teşekkür ederim çok eğlenceli oyun. Fakat bi sorun var yaklaşık 5 dakika oynadıktan sonra oyun kendiliğinden kapanıyor
Ben 5 dakka oynamaya tahammül edemediğim için bilmiyorum :ehe
Yav arkadaş insan 4 ü geçemez mi :cry: Halbuki orjinalde 32 yapmıştım :kop:

yusufgiderim

Üye
Ben 5 dakka oynamaya tahammül edemediğim için bilmiyorum :ehe
Yav arkadaş insan 4 ü geçemez mi :cry: Halbuki orjinalde 32 yapmıştım :kop:
ben orjinalini oynamadım bilmiyorum. Bu oyun biraz kasıyor ama çok iyi bence. Benim rekorum 21 :)

Üst Alt