Hilesi mi var?rekor hala bende o zaman 56![]()

Var ama ben hilesiz yaptımHilesi mi var?![]()
Oyun düzgün çalışıyorsa (Adobe Flash Professional'da);Arkadaşım biliyorum kabak tadı vermeye başladım ama bu konu hakkında bir ders hazırlar mısın sana zahmet olacak. Bir de SOS oyununu yaparmısın.
Kodlara sana ben öğretmeme rağmen anlamadımVar ama ben hilesiz yaptım
Oyun düzgün çalışıyorsa (Adobe Flash Professional'da);
-tuşlarla oynanıyorsa :
+x bir sayı olmak üzere ; if(Key.isDown(x)) komutunu bulursun.o x kısmında yazan sayı klavyedeki tuşun ASCII değeridir.
+bir movie clip oluşturuyoruz.x değerinin aşağı tuşunun ascii kodu olduğunu varsayarak movie clip'e "asagi" ismini verdik.
+tekrar ilk bulduğumuz yere dönüyoruz.ve şu kodları yazıyoruz ;
asagibilgi=0;
_root.asagi.onPress=function(){asagibilgi=1;}
_root.asagi.onRelease=_root.asagi.onReleaseOutside=function(){asagibilgi=0;}
//bu asamada if(Key.isDown(x)) komutunun koşulunu değiştiriyoruz.yani Key.isDown yerine su olacak;
if(_root.asagibilgi==1){}
+her gerekli tuş için aynı işlemi uyguluyoruz.
-fareyle oynanıyorsa :
+herhangi bir düzenlemeye gerek yok.
--> son olarak file / export'tan swf olarak çıkartıyoruz.

niyekine acepKodlara sana ben öğretmeme rağmen anlamadım![]()

Soruyu soran arkadaşın da anlamadığı yer olacaktır.Çünkü hiç kod yazmayan biri direk olarak bu kodları görünce şaşırıp kalabilir.İlk başta hangi kod ne işe yarıyor öğrenmesi gerek.Tabi biliyorsa kendi de çözebilir.niyekine acep![]()
60rekor hala bende o zaman 56![]()
ben anladım az çok, belli oldu flash ilmini öğrenme vakti geldiVar ama ben hilesiz yaptım
-tuşlarla oynanıyorsa :
+x bir sayı olmak üzere ; if(Key.isDown(x)) komutunu bulursun.o x kısmında yazan sayı klavyedeki tuşun ASCII değeridir.
+bir movie clip oluşturuyoruz.x değerinin aşağı tuşunun ascii kodu olduğunu varsayarak movie clip'e "asagi" ismini verdik.
asagibilgi=0;
//bu asamada if(Key.isDown(x)) komutunun koşulunu değiştiriyoruz.yani Key.isDown yerine su olacak;
-fareyle oynanıyorsa :

Imanli studios a gel60
ben anladım az çok, belli oldu flash ilmini öğrenme vakti geldi![]()

gelirik hacı ama hiç bilmiyom laImanlı studios a gel![]()

Anlatımınız için teşekkür ederim arkadaşım ama kodlardan anlamam şöyle baştan sona videolu ders hazırlarsan çok ama çok iyi olur. İnan senide yoruyorum kusura bakma. Sothink SWF Decompiler de oyunu dediğin gibi export to fla seçenegini tıklıyorum Adobe Flash Professional programını bilmedigim için takılıyorum.Var ama ben hilesiz yaptım
-tuşlarla oynanıyorsa :
asagibilgi=0;
-fareyle oynanıyorsa :
Bilmiyorsa da burdayız ustamSoruyu soran arkadaşın da anlamadığı yer olacaktır.Çünkü hiç kod yazmayan biri direk olarak bu kodları görünce şaşırıp kalabilir.İlk başta hangi kod ne işe yarıyor öğrenmesi gerek.Tabi biliyorsa kendi de çözebilir.
:O eğer hiç kodlama bilmiyorsan fiyuuuAnlatımınız için teşekkür ederim arkadaşım ama kodlardan anlamam şöyle baştan sona videolu ders hazırlarsan çok ama çok iyi olur. İnan senide yoruyorum kusura bakma. Sothink SWF Decompiler de oyunu dediğin gibi export to fla seçenegini tıklıyorum Adobe Flash Professional programını bilmedigim için takılıyorum.
23 mart'tan sonra hazırlarım inşallah 
İş büyükBilmiyorsa da burdayız ustam
:O eğer hiç kodlama bilmiyorsan fiyuuu23 mart'tan sonra hazırlarım inşallah
![]()

Bilmiyorsa da burdayız ustam
:O eğer hiç kodlama bilmiyorsan fiyuuu23 mart'tan sonra hazırlarım inşallah
![]()
Kısacası enkazımİş büyük![]()

Ne yazık ki...teşekkürler ama androiddeki gibi olmuyor
bende telefonu değiştircem zatenteşekkürler ama androiddeki gibi olmuyor