M@cros Üye Emre aktaş' Alıntı: Teşekkürler Flash Ustası Deniyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yazıları Biraz Düzenleme Yaptım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu assets in içine bird.png olarak at.
Emre aktaş' Alıntı: Teşekkürler Flash Ustası Deniyorum Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yazıları Biraz Düzenleme Yaptım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu assets in içine bird.png olarak at.
Emre Üye M@cros' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu assets in içine bird.png olarak at. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Sağol Hiç aklıma gelmedi Button Yapmaktan Buna Çok güldüm Flappy İnek
M@cros' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu assets in içine bird.png olarak at. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler Sağol Hiç aklıma gelmedi Button Yapmaktan Buna Çok güldüm Flappy İnek
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Yeni mi güncellendi? Genişletmek için tıkla ... @Emre aktaş html5 yaptı kendi mesajında mevcut.Daha akıcı çalışıyor.
0MG90' Alıntı: Yeni mi güncellendi? Genişletmek için tıkla ... @Emre aktaş html5 yaptı kendi mesajında mevcut.Daha akıcı çalışıyor.
Emre Üye @M@cros Teşekkürler Gif İçin Oyun Zamanla gelişiyor şuan Button İle uğraşıyoruz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yenilikler Puan Kaydet'me Eklendi
@M@cros Teşekkürler Gif İçin Oyun Zamanla gelişiyor şuan Button İle uğraşıyoruz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yenilikler Puan Kaydet'me Eklendi
tupyupp Üye Abi arka plana şu oyunun orjinal arka planını koyarsan bir de yeniden başlatma butonu olursa güzel olur
Abi arka plana şu oyunun orjinal arka planını koyarsan bir de yeniden başlatma butonu olursa güzel olur
Emre Üye tupyupp' Alıntı: Abi arka plana şu oyunun orjinal arka planını koyarsan bir de yeniden başlatma butonu olursa güzel olur Genişletmek için tıkla ... uğraşıyoruz Arka Plan güzel Bence Şu Boruları Değiştirmek istiyorum Hep aynı olmasın
tupyupp' Alıntı: Abi arka plana şu oyunun orjinal arka planını koyarsan bir de yeniden başlatma butonu olursa güzel olur Genişletmek için tıkla ... uğraşıyoruz Arka Plan güzel Bence Şu Boruları Değiştirmek istiyorum Hep aynı olmasın
M@cros Üye Emre aktaş' Alıntı: @M@cros Teşekkürler Gif İçin Oyun Zamanla gelişiyor şuan Button İle uğraşıyoruz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yenilikler Puan Kaydet'me Eklendi Genişletmek için tıkla ... Kaydetme güzel olmuş.Ekranın sol üstünde de yazdırabilirsen daha iyi olur.
Emre aktaş' Alıntı: @M@cros Teşekkürler Gif İçin Oyun Zamanla gelişiyor şuan Button İle uğraşıyoruz Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Yenilikler Puan Kaydet'me Eklendi Genişletmek için tıkla ... Kaydetme güzel olmuş.Ekranın sol üstünde de yazdırabilirsen daha iyi olur.
ilhancan23 Üye ya nokia c7 de acamiyorum .wgz uzantili dosya. Sis yada jar falan olmuyomu yada wgz yi nasil acicam acil yardim
ya nokia c7 de acamiyorum .wgz uzantili dosya. Sis yada jar falan olmuyomu yada wgz yi nasil acicam acil yardim
M@cros Üye ilhancan23' Alıntı: ya nokia c7 de acamiyorum .wgz uzantili dosya. Sis yada jar falan olmuyomu yada wgz yi nasil acicam acil yardim Genişletmek için tıkla ... Yüklenirken sis ve jar dan farkı yok.
ilhancan23' Alıntı: ya nokia c7 de acamiyorum .wgz uzantili dosya. Sis yada jar falan olmuyomu yada wgz yi nasil acicam acil yardim Genişletmek için tıkla ... Yüklenirken sis ve jar dan farkı yok.
ilhancan23 Üye M@cros' Alıntı: Yüklenirken sis ve jar dan farkı yok. Genişletmek için tıkla ... Hocam yuklenmiyor ki yani acilmiyor
M@cros' Alıntı: Yüklenirken sis ve jar dan farkı yok. Genişletmek için tıkla ... Hocam yuklenmiyor ki yani acilmiyor
fayzteck Üye Yeni bir ürün almada sıkıntı yaşayan bir insanım,konyada ögrenciyim.sadece bilgisi olan arkadaşlardan zaman ayırmalarını istiyorum kendi adıma
Yeni bir ürün almada sıkıntı yaşayan bir insanım,konyada ögrenciyim.sadece bilgisi olan arkadaşlardan zaman ayırmalarını istiyorum kendi adıma
aliosman166 Üye fayzteck' Alıntı: Bu oyun için ugraşılsa en azından ? Genişletmek için tıkla ... iyi bi qt bilgisi olan bi insanın bu oyunda sıkıntı yaşayacağını sanmam çok da uzun süreceğini de sanmam küçücük birşey zaten hiçbir olayı yok.. Ama birebir port edilirse süper olur tüm özellikleriyle..
fayzteck' Alıntı: Bu oyun için ugraşılsa en azından ? Genişletmek için tıkla ... iyi bi qt bilgisi olan bi insanın bu oyunda sıkıntı yaşayacağını sanmam çok da uzun süreceğini de sanmam küçücük birşey zaten hiçbir olayı yok.. Ama birebir port edilirse süper olur tüm özellikleriyle..