[Ilko Tsenov] Belle Shell v1.05(0) S^1/Anna Signed

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
google yaz

yozgatpc

yozgatpc

Üye
teşekkürler

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
rica ederim

remixerio

Üye
google da bakıyorsun da qt program mi sis dosyası mi direk yükleyecez yoksa bu program için ve tlf için özel qt mi yapacaz anlamıyorum.biraz daha geniş olarak yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

aklsm

aklsm

Üye
Arkadaşlar programda hata hata var. Ben şu an bu programı Türkçe'ye çevirmeye çalışıyorum bitti sayılır fakat yeni klasör oluşturup isim verince isim gözükmüyor. Nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
google da bakıyorsun da qt program mi sis dosyası mi direk yükleyecez yoksa bu program için ve tlf için özel qt mi yapacaz anlamıyorum.biraz daha geniş olarak yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
qt sis uzantılı bi program python gibi 4.7.3 sürümünü kullanın

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye

TheClassic

Üye
Nokia 5800 XM telefonum var programı telefonuma yükledim ancak açılmıyor neden olabilir.

aklsm

aklsm

Üye
Arkadaşım sende QT programını yüklersen sende de çalışır. QT'yi nereden bulacağım diyorsan google'ye s60v5 QT v4.7.4 yaz gelir. Burdan herkese duyurum olsun yeni sürümü var. Yani v4.7.4 mevcut forumda biraz araştırırsan bulursun. Tabi bu programın yanında birde QTMobility programını kurman gerekiyor oda forumda mevcut.

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
Arkadaşım sende QT programını yüklersen sende de çalışır. QT'yi nereden bulacağım diyorsan google'ye s60v5 QT v4.7.4 yaz gelir. Burdan herkese duyurum olsun yeni sürümü var. Yani v4.7.4 mevcut forumda biraz araştırırsan bulursun. Tabi bu programın yanında birde QTMobility programını kurman gerekiyor oda forumda mevcut.

aga ben x6 kullaniyorum bir türlü bulamadim.telefondan giriyorum birde ayrintili arayamiyorum.varsa madem forumda suraya bir link atin ne olur.3 gündür kafayi yicem bulamadim.bi yardim lütfen..

emre633

Üye
uygulamanın ayarlarına nerden giricez? Telefon nokia 5230 yükledim güzel çalışıyor fakat mesela masaustundekı bır klasore tıklayınca normalde nasıl acılıyorsa oyle acılıyor. sadece gorunus ıcın mı bu program?

soaway

Üye
10x harika çalışıyorrr

nadirce

nadirce

Üye
teşekkürler

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
uygulamanın ayarlarına nerden giricez? Telefon nokia 5230 yükledim güzel çalışıyor fakat mesela masaustundekı bır klasore tıklayınca normalde nasıl acılıyorsa oyle acılıyor. sadece gorunus ıcın mı bu program?
evet

roni1907

Üye
uygulama çok kasıyor menuye girdiğimdede geri cıkıyo anlatım olsaymış iyiymiş

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
seçenekler ayarlarda bir tik kutusu görceksiniz onu tıklayın

Ene524

Ene524

Üye
Birisi kurulumda gereken dosyaları verseydi çok iyi olurdu.

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
:tşk:

Lancerr

Lancerr

Üye
teşekkürler :) bu sürüm daha iyi :) yalnız çok ram yiyor opera ya girip çıktığımda uygulama kapanıyor.

Üst Alt