Haber İlk zamlar iPhone'lara geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Anti-Damping Milleti Fena Kızdıracak Görünen Oki :ünlem:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Öyleyse iyi haberi vereyim size.Bu gördüğünüz Apple ($ kuru) tarafında yapılan fiyat değişimi.Henüz ne ÖTV'de ki %10'luk artış fiyatlara yansıdı ne de Anti Damping vergisi.Bahsettiğimiz ÖTV bu ayın içinde yansıyacak ama Anti Damping için henüz süre var.Aksine bu fiyatları değilde fazlasını görürdünüz.%30 yakın bir vergiden bahsediliyor.En kötü ihtimal bize yansıyacak tarafı %20'den aşağı olmayacak.Şimdiden haberiniz olsun sonra sövmeyin :)

lazye

lazye

Üye
Öyleyse iyi haberi vereyim size.Bu gördüğünüz Apple ($ kuru) tarafında yapılan fiyat değişimi.Henüz ne ÖTV'de ki %10'luk artış fiyatlara yansıdı ne de Anti Damping vergisi.Bahsettiğimiz ÖTV bu ayın içinde yansıyacak ama Anti Damping için henüz süre var.Aksine bu fiyatları değilde fazlasını görürdünüz.%30 yakın bir vergiden bahsediliyor.En kötü ihtimal bize yansıyacak tarafı %20'den aşağı olmayacak.Şimdiden haberiniz olsun sonra sövmeyin :)
Demekki umduğumuzdan daha fazla gelecek bu iyi haber değilki :(

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Millet kudurmuş gibi Iphone alıyor çatır çatır, aha şimdi alsınlar
Sonuçta yine söveceğiz :ehe

• Beğen
Tepkiler: lazye ve Silinen Üye 2392690
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Demekki umduğumuzdan daha fazla gelecek bu iyi haber değilki :(

Bundan iyi haber var mı :) Bunun yansıması ne olacak tahmin etsen aslında işimize gelen bir tarafı var.Yurt dışı ürünler büyük oranda artış sağlayacak.Teknoloji Türkiye'de diye markaların dışına çıkamaz olduk.Ancak sınırın dışında daha uyguna ve markalardan daha iyi telefonlara ulaşmak bu kapı ardına kadar açılacak.Bunun marka tarafında etkiside beklenilen ürün satışı olmayacak.Doğal haliyle fiyatda revizyona gidilecek.Bir anda olmasını beklememek gerekir ki sabırla kollamak lazım.
Kötü tarafına baktığımızda replika modellerin Türkiye'ye boğacak bir kıvama gelmesi içten bile değil.

lazye

lazye

Üye
Bundan iyi haber var mı :) Bunun yansıması ne olacak tahmin etsen aslında işimize gelen bir tarafı var.Yurt dışı ürünler büyük oranda artış sağlayacak.Teknoloji Türkiye'de diye markaların dışına çıkamaz olduk.Ancak sınırın dışında daha uyguna ve markalardan daha iyi telefonlara ulaşmak bu kapı ardına kadar açılacak.Bunun marka tarafında etkiside beklenilen ürün satışı olmayacak.Doğal haliyle fiyatda revizyona gidilecek.Bir anda olmasını beklememek gerekir ki sabırla kollamak lazım.
Kötü tarafına baktığımızda replika modellerin Türkiye'ye boğacak bir kıvama gelmesi içten bile değil.
Bu taraftan bakmamıstim ama şöyle bi durumda bizim insanımız yine üşenip telefon türkiyeden alır fazla para vermeden havasını yapmadan rahat olmuyor maalesef ...

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Bu taraftan bakmamıstim ama şöyle bi durumda bizim insanımız yine üşenip telefon türkiyeden alır fazla para vermeden havasını yapmadan rahat olmuyor maalesef ...

Aklını kullanan cebine göre iyisini alır.Ama masaya telefon atacam diyen bunun davasını yapmaz.İlla ki körü körüne marka yolunda gidenler olacak.Bunun önü kesilemez egoistlik akımıdır.Görünmeyen kısım ise donanım ve fiyatı ile piyasayı domine eden Türkiye dışında markalarla tanışmak var.Misal Meizu M1 Note bugün Türkiye'de rakiplerinle kıyasladığında 1.000 Tl'den aşağıya alamazsın.Bu vergilerin bu açıdan düşününlere ise getirisi yarı yarıya olacak.

• Beğen
Tepkiler: lazye
lazye

lazye

Üye
Aklını kullanan cebine göre iyisini alır.Ama masaya telefon atacam diyen bunun davasını yapmaz.İlla ki körü körüne marka yolunda gidenler olacak.Bunun önü kesilemez egoistlik akımıdır.Görünmeyen kısım ise donanım ve fiyatı ile piyasayı domine eden Türkiye dışında markalarla tanışmak var.Misal Meizu M1 Note bugün Türkiye'de rakiplerinle kıyasladığında 1.000 Tl'den aşağıya alamazsın.Bu vergilerin bu açıdan düşününlere ise getirisi yarı yarıya olacak.
Katiliyorum kesinlikle haklisiniz :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yazık ne hale geldi ülke cidden yazık. Biz aptal mıyız be bu kadar vergi nedir arkadaş? Yeni telefon alcaklar da paralel ithalat alsın madem öyle, devleti bi şekilde protesto etmek lazım. Paralel ithalat alıp cepkaskosu yaptırdıktan sonra garanti konusunda da sıkıntı olmaz ki zaten paralel ithalatların da 2 yıl garantisi oluyor. Iphone'un arkasında elması var diye her yeni modelde değiştirenlere de kızıyorum para kullanmayı bilmeyen anca havasına telefon alıp sosyal statüdeki ezikliğini telefonla giderme derdine düşenler de çok çok fazla bu ülkede onlara müstehak bu vergiler ama olan bizim gibilere oluyor 3 yıldır aynı telefonu kullandım ve artık görüşmelerde sorun yaşıyorum bu yüzden de güzel bir telefon alıp gene 3-4 sene kullanmayı planlıyorum. Bu ay içinde Xperia Z2 alma niyetim var ve kesinlikle paralel ithalat alıcam yok yani yazık verilen paralara ne vergiymiş be elimiz kolumuz bağlı anca izliyoruz ülke olarak elimizden hiçbir şey gelmiyor, en çok ağrıma giden durum da bu. Gerçekten hiçbir şey yapamıyoruz ne kadar istesek de.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, H.TOGAN, BRKTNL ve 1 kişi daha
mustipa

mustipa

Üye
her yılbaşından sonra yeni bir yıl geliyor ve hemen ardından zamlar geliyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Eminim ki burda benim gibi birçok saygıdeğer arkadaş , Vestel'i saygıyla anıyor...

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve lazye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Oh oh ne güzel. Satıp yenisini alma fikrimden vazgeçirdin vestel. :D

SHS

SHS

Üye
Haydi hayırlı olsun zamlar :ehe

#hayatımızzam

man20

man20

Üye
Ne olursa olsun o iphone 6s plus A-LI-NA-CAK !!!

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zamlı,Tüp gaz alamadım.
Ben, Adaleti bulamadım.
Param yok çalamadım.
Zam geliyor,zam geliyor.

Sık kemeri zam geliyor.
Cepimde metelik kalmadı.
Hanım kilot,çorap almadı.
Kemerimde delik kalmadı.
Sık kemeri zam geliyor.

Gelince de tam geliyor.
Oğlum hasta,Kızım saralı.
Hastalanma doktur paralı.
Fakir-Fukara çok yaralı.
Zam geliyor zam geliyor.

Sık kemeri zam geliyor.

avast

avast

Üye
Bizim halkımız yemez üstüne başına kıyafetinden kısar ama evkurdan 36 ay taksitlevalırvo telefonu :D valla fiyata gelince bu Dolar kurundan bide vergi bindimi ohhh :ehe benvnakit taraftarıyım elimde iphone 5 var seneye kadar kenara 3000 ayırıp bi Aypon 6s alıcam yani 2015 aralık gibi falan :ehe çoğu insanda böyle yapacak bence bu yüzden satışlar düşmez fiyatlar revize edilmez

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
4 yıldır 5800 kullanıyorum. Telefona çok ihtiyacım olduğu zamanlar oldu. Her birinde erteledim. Elime söylemesi ayıptır istediğim telefonu alacak para da geçti ama almadım , başka bir şey yaptım. Şu saatten sonra artık istesem de almam.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BRKTNL
wpfurkan

wpfurkan

Üye
4 yıldır 5800 kullanıyorum. Telefona çok ihtiyacım olduğu zamanlar oldu. Her birinde erteledim. Elime söylemesi ayıptır istediğim telefonu alacak para da geçti ama almadım , başka bir şey yaptım. Şu saatten sonra artık istesem de almam artık.
Aslında en mantıklısı. Bir 5800 ile çoğu işi hala sorunsuz yapabilirsin. Tabiki en yeni uygulamalar oyunlar olmaz ama duruma göre yeter. Müzik desen 5800 kadar iyi bir telefonu az görürsün.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

Üst Alt