İlk yurt dışı alışverişimi yaptım:D

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Otg 5-6 gün önce gelmiş posta kutusunda duruyor Yeni aldım Posta kutunuzu düzenli kontrol edin arkadaşlar.

Otgyi denedim ama benim cihazda çalışmadı Sony ve Samesungda deniycem bakalım

UpOneTR

Üye
Vay be gelmiş çalışmyo muuu

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
1,5 haftada geldi galiba

benim cihazda çalışmıyo otg desteği yok galibaadam 20 Nisan da paketlemiş bu ayın 3'ü gibi gelmiş galiba ben posta kutusuna bakmayınca ptt kapıyıda çalmıyor

UpOneTR

Üye
1,5 haftada geldi galiba

benim cihazda çalışmıyo otg desteği yok galibaadam 20 Nisan da paketlemiş bu ayın 3'ü gibi gelmiş galiba ben posta kutusuna bakmayınca ptt kapıyıda çalmıyor
ilginç hemen yarın bende bişeyler alcam

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
ilginç hemen yarın bende bişeyler alcam
açıklama kısmını iyi oku ama bide geri bildirimlerine bak en fazla olanlardan al.

ben alaycı kuşu iğnesini sipariş vermiştim ama adam mesaj attı 10 dolar altı 1,86 dolar kargo parası ödemek zorundasın diye bende geri iade istedim paramı yatırdı geri. ama yatırmayanlar da var kazıklanabilirsin

UpOneTR

Üye
Hmmmm
Tamam

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
bilekliği bekliyorum adam bitirmiş her şeyi onayladım inşallah kazıklanmam 2 dolar ödedik

Tepkiler: UpOneTR
Vay be guzel seyler vr su otg yi bende cok.begendim

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
vee bileklikte geldi dün geldi galiba yine posta kutusuna bırakmışlar

Joker.

Üye
Ticarete atılasım geldi, burda 1-2 $ ürün olsam sonra Türkiye'de bunları 5-6₺ satsam

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Iste bu yüzden artık y.d. alıcam

avast

Üye
Ustad dur simdi gaza geldim banada 10 tl ye kadar biseyler onerinde siparis ediyim ahah

avast

Üye
(Karta 10 lira cyukledimde ondan 10 tl ininal kart )

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bilekliği al benceBen mousepad alıcam sonra bilek destekli 2-4 dolar arası değişiyo

avast

Üye
gaza geldim hemen alayin biseyler ama burda pahali olsun orda ucuz olsun

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Gelmesini beklemek için sabır lazım ama, bide satıcılara dikkat et, en fazla yorum alanlardan al

Joker.

Üye
Telefon tablet kılıfları baya ucuz.