Corrupt
Üye
Aldığın her puan 1 aya eşit. Yani 5 puan alırsan 5 ay sonra silinir.![]()
2 yıla silinir benimkiler
kafaya takmam
kafaya takmam Yağmurlu bir geceydi. Dolunay tüm asılligi ile gecenin bekçilerini uyandiriyordu. Kurtlar uluyor, vampirler ise sehir merkezindeki insanların kalplerinde pompalanan kanın afrodizyak etkisini yasıyordu. Ama o gece bir adam tüm kuralları alt üst etmiş ve iblisler ile insanların arasındaki anlaşmayı bozmuştu. Tam 200 yıl sürecek bir cehennem savası başlamıştı Kan tüm gökyüzünü kırmızıya boyamıştı vs vs
Sen demi ceza puanı aldın?
Anlatsana mert abi neden aldın?![]()
Hayır 5 puan alsa gene 3 ay
Yağmurlu bir geceydi. Dolunay tüm asılligi ile gecenin bekçilerini uyandiriyordu. Kurtlar uluyor, vampirler ise sehir merkezindeki insanların kalplerinde pompalanan kanın afrodizyak etkisini yasıyordu. Ama o gece bir adam tüm kuralları alt üst etmiş ve iblisler ile insanların arasındaki anlaşmayı bozmuştu. Tam 200 yıl sürecek bir cehennem savası başlamıştı Kan tüm gökyüzünü kırmızıya boyamıştı vs vs

Yağmurlu bir geceydi. Dolunay tüm asılligi ile gecenin bekçilerini uyandiriyordu. Kurtlar uluyor, vampirler ise sehir merkezindeki insanların kalplerinde pompalanan kanın afrodizyak etkisini yasıyordu. Ama o gece bir adam tüm kuralları alt üst etmiş ve iblisler ile insanların arasındaki anlaşmayı bozmuştu. Tam 200 yıl sürecek bir cehennem savası başlamıştı Kan tüm gökyüzünü kırmızıya boyamıştı vs vs

Bana 5 veriyola şimdi bide dönüşümde admin oluyom![]()

Wampirlere küfür mü ettin yoksa![]()

Admin bana 5 ay demişti?![]()

Benimki 3 ay da alındı vallah
Admin bana 5 ay demişti?![]()

Yok yahu aksine vampirlere küçüklüğümden beri hayranım
Wampirlere küfür mü ettin yoksa![]()

Transilvanya
Birader sen nerde yaşıyorsun?![]()
anılbarana webcam şov yap önerisinden sonra vampirlere küfür etme suçlaması seni banlanmaya götürür
- - - Eklendi - - -
O manüel ayarlanıyordur belki. Neyse tekrar geldiğinde denersin![]()

Transilvanya
Transilvanya

Neyi meşur oranın
Konuları sohbete çeviriyordum ve chavrash 5 puan verdi anındainsan bir sözlü olarak uyarırdı
Ben bile o kadar acımasız değilim yahu
![]()

Benimki 3 ay da alındı vallah![]()

Herşeyin temelinde ben varım
Anladım
Girince akım başlatıyodun yanee![]()