ilk telefonum tadını cikartamadım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sitesinde okuduğuma göre değiştirmiyorlarmis yani ilk onbeş günü içerisinde değişiyormuş. napalım turkcellin şerefsizligi ama yinede bi götüreceğim

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Kardeşim çiziyo ışte yalan mi soylicem şu mesajı yazarken çiziliyo :vur

----------Eklendi @ 20:16:45 ---------- Yazıldı @ 20:14:53 ----------

kardeşim çiziyo ışte yalan mi soylicem şu anda bu mesajı yazarken bile çiziliyo :off:

----------Eklendi @ 20:27:06 ---------- Yazıldı @ 20:16:45 ----------

kalemi çizdi evet müzik çalari güncelledim bide internet radyosu diye indirdim yazılım güncelleden kardeş kızma ben pek bilmiyorum:bilmm
Nasıl ya çizermi hiç rezisitif ekranlar ona göre ayarlanmıştır keşke x6 alsaymışın o zaman kapasitif olarak ben kullanıyorum çizik yok bende hemde penayla kullanıyorum genellikle tercih sebebimde bu oldu o yüzzden versiyonla bi alakası yoktur:oke:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
kardeş asıl hayalim x6 iydı gittim turkcell e katalogda 720tl idi kadın dedi 1100 gittim 5800 begendim bende ödemeyi yaptım kasadaki abiye sordum yoo 720 dedi lanet olsun o kadına lanet olsun turkcell e

hoss

hoss

Üye
bu sorunlu telefonla yaşamaya alışacaksın artık madem aldın

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
X6 alsaymışın keşke o zaman o kadına lanet girsin:ehe:ehe:oke:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
ölü taklidi yapalım hoss gider

azizerkan07

Üye
inşallah değiştirirler ama garantiye gider 1 ay sonra gelir telefonun

dangerouz

dangerouz

Üye
Kendi Kalemi ile nasıl çizilir anlamadım. Ben geçmişte 4 ay kullandım. Yerlere düştü bi çizik bile olmadı. Hayret ki ne hayret. Bu arada sen hoss arkadaşın yorumuna bakma doktor kendi haline bırakın dedi.

Birazcık araştırın beyler, teknolojiyi takip edin ve saydam olun.Bazı şeyleri kabullenmek yürek ister ama altı üstü telefon yahu.Senin telefonuna laf attılar diye bu kadar da üste çıkılmaz ki.5800 XM özellikleri güzel bir telefon fakat stabil olmadığı ve yavaş olduğu milyon yerde yazıyor üstelik nokia' nın akıllı telefonlarda acemiliğini attığı bir telefon çok hataları var ilk seriden sonra düzelettiler fakat gene de oturmayan taşlar var.Ben de tecrübe ettim 5800XM, güzel telefon ama 500 TL'e felan verilmez, 250TL'ye satarlarsa alınır anca bu kadar eder bu telefon üstelik garantisi falan da yok.2 yıl diyorlar ama garantisi felan yok, telefon bozuldu mu yandın.5800XM teknik servise verip doğru düzgün geri alanını duymadım (üst seviye).Başıma geldiği için biliyorum telefonun ön kapağını kırıp bana teslim etmeye çalıştılar düşünün artık.İnsanlara doğru düzgün bilgiler verip kaynak gösterirseniz daha faydalı olur.Ben kaynak olarak şikayet sitelerine bir bakmanızı tavsiye ediyorum bakın bakalım 5800XM ne kadar sorunlu, teknik servisleri ne kadar sorunlu..

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
yapmayın ya o kadar kötü mü servis :( off bana da değiştirmezler gibi geliyor

----------Eklendi @ 07:22:23 ---------- Yazıldı @ 07:17:53 ----------

ya tabiki sonuçta kul yapısı bu elbet bozulacak ama servisinin de yapması gerekir ayrıca bozulmadı bozuk çıktı hoparlörler de hafif cızırtı şarji 6 7 saatte bitiyor ve kendi kalemi çizdi anlıyacaginiz çok sanssizim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt