JohnLemmon
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kendi Kalemi ile nasıl çizilir anlamadım. Ben geçmişte 4 ay kullandım. Yerlere düştü bi çizik bile olmadı. Hayret ki ne hayret. Bu arada sen hoss arkadaşın yorumuna bakma doktor kendi haline bırakın dedi.
aynen katılıyorum kardeşim.500 tl az para değil doğru diyosun ama senin yaptığın tercih yanlış.bildiğime göre 30 iş günü içerisinde değiştirebiliyosun,değiştirirsen eğer samsung android serisi veya sonny ericcson xpreia serisi tavsiye ederimeh bee kardeşim bu devirde bu cihaz alınırmı hiç mi araştırma yapmadında gidip bu sorunlu telefonu aldın
bu telefon 3 yıllık eski bir teleofon işlemci hızı ve ram oranı cok düşük , donma reset atma gibi sorunları var
bu devirde bu telefona para verilmez , cihazı elden cıkar git android işletim sistemli bir telefon al
aynen katılıyorum kardeşim.500 tl az para değil doğru diyosun ama senin yaptığın tercih yanlış.bildiğime göre 30 iş günü içerisinde değiştirebiliyosun,değiştirirsen eğer samsung android serisi veya sonny ericcson xpreia serisi tavsiye ederim
3.Parti 5800 larda hiç bir sorun kalmamıştıreh bee kardeşim bu devirde bu cihaz alınırmı hiç mi araştırma yapmadında gidip bu sorunlu telefonu aldın
bu telefon 3 yıllık eski bir teleofon işlemci hızı ve ram oranı cok düşük , donma reset atma gibi sorunları var
bu devirde bu telefona para verilmez , cihazı elden cıkar git android işletim sistemli bir telefon al
3.Parti 5800 larda hiç bir sorun kalmamıştır
----------Eklendi @ 19:53:51 ---------- Yazıldı @ 19:52:50 ----------
Aynı telefon bende var hiçbiri yok dediklerinin ayrıca hakem heyetine gidip belge al ordanda doğru turkcelle yada nokıa ya...Pena ve stylus ekranı çizmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?