ilk mi bilmiyorum ama güncel son sürüm garmin 6 s60 gps olanlarda çalışır n73 te olmaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iphoneturkey11

Üye
    Konu Sahibi
ilk mi bilmiyorum ama güncel son sürüm garmin 6 s60 gps olanlarda çalışır n73 te olmaz
gps modelleri biliyorsunuz s60 uyumludur son versiyondur.
reis in konusunda root dosyasının içini atın hafıza kartına tele res atın yükleniyor dicek yüklenmicek uyg.yöneticisine gidin garmini silin hafıza kartına benim link ten indiediğinizi yükleyin sw.unl adımlarını izleyin haritaları atın reis e deteylı anlatım için teşekkürler bu sadece sis dosyasıdır bu konuda bilgiye sahip değilseniz reis in versiyona dewan edin derim.ii kullnanımlar sözcük hataları olsabilir telden yapıyorum.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: wolf78


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.
 
kizltutku

kizltutku

Üye
kafam karıştı aktivasyon reisin ki gibi fakat son noktada senın soyayı mı atıcaz buna benzer bişimi

--------------- Ekleme ---------------

tamam çözdüm umarım c5 e olur :S denicem
 

iphoneturkey11

Üye
    Konu Sahibi
aynen son ksımda devreye giriyo root filan hepis reis ile aynı sadece sisi atıcaksınız.
 
zeyunal

zeyunal

Üye
There is no new version of GarminXt .Garmin is no longer supporting symbian. Last Official version was 5.00.50. Taiwan team of Garmin subsidiary made an update for asian market known as v5.00.60. That’s it. This “so called version” is “HOME MADE”. This SIS file was modified by some hacker not by Garmin. Just look at the creation time. It seems familiar, isn’t it? Garmin never made an “unsigned” version. I know everybody wish a new version, i wish too, but this isn’t. Some enthusiasts reported that this “version” browse faster the map but still freezing if you do it fast. I think it could be a simple illusion… Not a single new feature, no JCV feature, nothing, and it’s quite normal because it isn’t official. If someone want to use it, do it on your own risk, be my guest. But only after you signed or you have a hacked phone. I will let this thread for now, just to not irritate the enthusiasts . Don’t want you to say you can find it on other websites and not here. All new “versions” that will follow, will be merged with this one.

teşekkürler :) yanlız programın orjinal olmadıgı söyleniyor, yukarıda da kucuk bir pragrafta verdigim gibi. Zaten programın içinde de imzada, başka bir şirkete ait orjinal garmin imzası yok açıkcası kuşkulandım bende, güzel güzel çalışan garmin i bozmayalım şimdi :) yükleyip deneyen ve çalıştıran var mı ?
 
jeki01

jeki01

Üye
deniyen varmı ?
 
Symbianist

Symbianist

Üye
Kurdum baktım. Bizi mi kesiyorlar nedir. Eskisiyle hiçbir farkı yok
 

hbakacak

Üye
nokia e71 kullanıyorum, indirdim kurmak istdiğimde sertifika hatası verdi, acaba desteklemiyormu
 
murat3702

murat3702

Üye
Sertifikalandırdığım halde kurulmadı eski sürümü kurdum. Eski ayarları yapmak içinde epeyce uğraştım. Hiç uğraşmayın derim.
 

ZuCChiNi

Üye
E71'e kurayım dedim.
Garmin 5'ten de oldum.
Bir-kaç saatlik çabadan sonra eskiye döndüm.
Ayrıca resmi sitesinde v6'dan bahsetmiyor.
 
fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
deneyelm bakalm
 

aft123

Üye
Sertifikalandırdıktan sonra kurdum çalışıyor (N82) Ama açıkçası hiçbir farkını göremedim sanki version sadece 6 olmuş gibi, tipik hataları yine yapıyor :off:(küçük harfle arattırma v.s.)
 

iphoneturkey11

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar farkını pek e71 yada n82 n95 gibi modellerle anlayamassınız garminin orjinalidir sitesinde kaynaklara girerseniz bulursunuz fakat bu herkese uysun diye unsigneddir arayuzu yanıdır farkı n86 5800 vb modellerde anlayabilrsiniz n82 için v4 bile uygun e71 için herhangi bir v5 açın kullanın bunu ben n86 da kasma alanlar için verdim ve 5800 da daha hızlı donma yok ilginiz için teşeekkurler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt