Konumlarım a kayıt konusunda denilen şekillere uymama rağmen (Büyük harflerle yazmak gibi) Konumlarımı düzenleyip isimlerini değiştirdiğim zaman ne yaparsam yapayım programdan atıyor Ne yapmam gerek tiğini bilen varmı? Sadece konumlarıma kaydet dediğimde kendi kaydettiği şekilde bırakırsam oluyor ama ondada konumum diye kaydediyor birdaha ki kayıtlarda durum saçma bi hal alıyor.!
teşekürler
tesekürler kardes
Garmin Navcity Turkey 2011.02 TPKLTS Türkçe - Yeni HaritaYeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın ve) 2011.02.rar dosyasını indirin. İçindeki gmapsupp.img dosyasını direkt Garmin klasörünün içine atın.
İndirmek için: (Sıkıştırılmış olduğu için düşük boyutta. Normal hali 153MB.)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sinyal dışarda hep tek çizgi uyduya bağlanamıyo sıkıntı ne olabilir acaba
arkadaşlar merhaba ben c5-03 e kurdum çok güzel çalışıyor. sadece araç sürme ekranında sadece araç gözüküyor harita gözükmüyor. sağ altta no map yazıyor. konumumda harita normal gözüküyor. araç sürme ekranında detail map olması gerekirken no map yazıyor. yardımlarınız için teşekkürler
cok tesekkurelr emeginze saglik![]()
garmin klasöründe kurulumda anlatılan not defteri ile yapılan işlem çözemedim ayne bu şekilde yazıyor.Kopyaladığımız bu kodu herhangi bir yerde açtığımız not defterinin içine yapıştırıp, açtığımız not defterini uzantısıyla beraber gmapsupp.unl ve diğer dosya sw.unl ismiyle kaydediyoruz.uzatısını ile beraber isminide kayıt edecem ama ismini değiştirmek tamamda uzatısını nasıl değiştireçeğim,onu yapamadım..