Garmın harita ve diğer sorunlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler.

merkann

Üye
Konumlarım a kayıt konusunda denilen şekillere uymama rağmen (Büyük harflerle yazmak gibi) Konumlarımı düzenleyip isimlerini değiştirdiğim zaman ne yaparsam yapayım programdan atıyor Ne yapmam gerek tiğini bilen varmı? Sadece konumlarıma kaydet dediğimde kendi kaydettiği şekilde bırakırsam oluyor ama ondada konumum diye kaydediyor birdaha ki kayıtlarda durum saçma bi hal alıyor.!

aynı sorunu bende çözemiyorum bu programın hatasımıdır yoksa eksik birşeylermi yapıyoruz

aslanhalit33

Üye
teşekürler

guner_1982

Üye
tesekürler kardes

zotrik

Üye
teşekkürler

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Garmin Navcity Turkey 2011.02 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın ve) 2011.02.rar dosyasını indirin. İçindeki gmapsupp.img dosyasını direkt Garmin klasörünün içine atın.

İndirmek için: (Sıkıştırılmış olduğu için düşük boyutta. Normal hali 153MB.)

• Beğen
Tepkiler: beyin
aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Navcity Turkey 2011.02 TPKLTS Türkçe - Yeni Harita

Yeni haritayı kullanmak için (varsa eskisini silin/yedek alın ve) 2011.02.rar dosyasını indirin. İçindeki gmapsupp.img dosyasını direkt Garmin klasörünün içine atın.

İndirmek için: (Sıkıştırılmış olduğu için düşük boyutta. Normal hali 153MB.)

teşekkürler reis...

wasp35

Üye
tşk

eyup955

Üye
sinyal dışarda hep tek çizgi uyduya bağlanamıyo sıkıntı ne olabilir acaba

dijitaldelu

Üye
cok tesekkurelr emeginze saglik :alkis

fedon16

Üye
arkadaşlar merhaba ben c5-03 e kurdum çok güzel çalışıyor. sadece araç sürme ekranında sadece araç gözüküyor harita gözükmüyor. sağ altta no map yazıyor. konumumda harita normal gözüküyor. araç sürme ekranında detail map olması gerekirken no map yazıyor. yardımlarınız için teşekkürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba ben c5-03 e kurdum çok güzel çalışıyor. sadece araç sürme ekranında sadece araç gözüküyor harita gözükmüyor. sağ altta no map yazıyor. konumumda harita normal gözüküyor. araç sürme ekranında detail map olması gerekirken no map yazıyor. yardımlarınız için teşekkürler

garmin klasöründe türrkiye haritanız yoktur.

----------Eklendi @ 13:16:04 ---------- Yazıldı @ 13:09:48 ----------

cok tesekkurelr emeginze saglik :alkis

sağolun...

ertooth

ertooth

Üye
garmin klasöründe kurulumda anlatılan not defteri ile yapılan işlem çözemedim ayne bu şekilde yazıyor.Kopyaladığımız bu kodu herhangi bir yerde açtığımız not defterinin içine yapıştırıp, açtığımız not defterini uzantısıyla beraber gmapsupp.unl ve diğer dosya sw.unl ismiyle kaydediyoruz.uzatısını ile beraber isminide kayıt edecem ama ismini değiştirmek tamamda uzatısını nasıl değiştireçeğim,onu yapamadım..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
garmin klasöründe kurulumda anlatılan not defteri ile yapılan işlem çözemedim ayne bu şekilde yazıyor.Kopyaladığımız bu kodu herhangi bir yerde açtığımız not defterinin içine yapıştırıp, açtığımız not defterini uzantısıyla beraber gmapsupp.unl ve diğer dosya sw.unl ismiyle kaydediyoruz.uzatısını ile beraber isminide kayıt edecem ama ismini değiştirmek tamamda uzatısını nasıl değiştireçeğim,onu yapamadım..

menüden araclar -klasör secenekleri-görünüm -bilinen dosya uzantılarını gizle ikonu işaretini kaldırın...

mpolat85

Üye
Arkadaslar ben kuzey amerikadayim.
5800 kullaniyorum.
Bana navigasyon lazim.
Yardimci olur musunuz?

beyin

Üye
Teşekkürler kartal başkan

Üst Alt