İlk Kameralı Cep Telefonunuz

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konuya Sonyericssson K750i ilk kameralı telefonum olarak yazdım ama o ilk değildi şimdi hatırladım :D

Bu telefona çok büyük haksızlık olur belirtmezsem, gördüğüm ve bugüne kadar sahip olduğum en şahane tasarımlı telefon diyebilirim. Tuş ışıkları kırmızıydı ve video kaydı yoktu. Sadece fotoğraf çekiyordu(tabi onlara fotoğraf denebilirse) Yine de bugün satışa çıksa gözümü kırpmadan alabilirim.

Siemens MC60

rsm39

rsm39

Üye
siemens sx1

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia 7610

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Konuya Sonyericssson K750i ilk kameralı telefonum olarak yazdım ama o ilk değildi şimdi hatırladım :D

Bu telefona çok büyük haksızlık olur belirtmezsem, gördüğüm ve bugüne kadar sahip olduğum en şahane tasarımlı telefon diyebilirim. Tuş ışıkları kırmızıydı ve video kaydı yoktu. Sadece fotoğraf çekiyordu(tabi onlara fotoğraf denebilirse) Yine de bugün satışa çıksa gözümü kırpmadan alabilirim.

Siemens MC60

erol hocam şuanda o telefonun çektiği fotoğraf tost makinesi ile çekildi ' nin bi alt versiyonu olarak adlandırılıyor. bilginize :D

• Beğen
Tepkiler: EroL
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Samsung E250 :D

Türe

Türe

Üye
e250

otostopçu

otostopçu

Üye
5300 xm

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
3650 çok kullandım

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Nokia 7610 :D

acuxx

acuxx

Üye
nokia 6500 slide

Eklentİndiriyor

Üye
Nokianın kızaklı bir modeliydi abi adını hatırlamıyorum kazık yemiştim ondan da zaten telefoncu bozuk telefonu pahalı 2. el satmıştı telefon ilk defa gören yerliler gibi sevinmiştim

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
nokia 6600

Orhan saban

Üye
nokia 6280

key43

key43

Üye
Nokia 6600 çok iyi telefondu yaa..

• Beğen
Tepkiler: HakanLJ
creeper

creeper

Üye
motorola'nın kapaklı bir telefonuydu.

OPC

OPC

Üye

Nokia 6610i

HakanLJ

HakanLJ

Üye
6600 zamanın en kral telefonu :) 10 sn video çekme özelliği ile diğer kameralı telefonlara taş çıkarıyordu :) sonra bir arkadaşım benden özenti gitti oda altı ama ben yine onun üstüne çıkmıştım . indirdiğim programlar sayesinde sınırsız video çekebiliyordum . Onun telefonu sadece 3gp formatında video çalıştırırken benimki 3gp,mp4,avi vs. formatlarında videolar çalıştırabiliyordu :d: Bunları nasıl yaptığımı sordugunda cevap alamazdı benden deli olurdu ben zevkten havalara uçardım ve o zamanlar telefonuma Call of Duty yüklemiştim o sadece yılan oynarken benim call of duty oynadığımı gördü ve arkadaşım nakavt oldu çılgına dönmüştü :aha:

Samet.25

6600 süper telefondu ama ilk bulutut u filan gördüm oha telefona bak filan diyodum