Ilk buluşmada ne yapacağım :)

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
insallah. unutmam uzun surmez umarim.

umarım. Demin de bi arkadaşla konuşuyorum oda 1 aydır falan bir Kızla çıkıyo bugün bana kızın eskiden önceki sevgilisi ile arasında birşeyler geçtiğini (dudaktan öpüşme birde gög...sünü öpme) gibi şeyler duymuş kız anlatmamış buna arkadaşı söylemiş şimdi bana ne yapayım diye soruyo ben ne deyim buna kıza birşey dememiş ama önceki sevgilisi ile çıktığı için kız pişmanmış ne söylememi önerirsiniz benimde kafam karıştı valla

mcnpl4

mcnpl4

Üye
olmus bitmis bisey. cocukla kizin arasi siki mi oma bagli. kolay kolay unutulmaz bunu ogrendikten sonra. cok zor bi durum. kiz normal olarak soyleyemez. ben olsam devam edemezdim o durumda surekli aklima gelir dayanamazdim heralde. bugun kafam sakin basladim ama... eskiden cok yakin oldugum iki arkadas eski kiz arkadasim ve onun bi arkadasi var dordu birlikte takiliyo. biri kardesim dedigim cocuk surekli onlarla takiliyo diye arkasindan konusunlar oldu abaza kizlara yavsyo felan diye. ben de kiza soyledim bana soguk davraniyosun onla takiliyosun icerlenmeye basladim cok sinir oluyorum artik ona da. dedim
bana soylendi arkafasinin arkasindan konusuyorlar sende bisey demedin oyle mi dedi. onu savunuyo resmen. kimin ne dedigi onemli degil o amacla gitmedigini zaten biliyorum ama baskalarininda dikkatini cekiyo artik cok rahatsiz oluyorum dedim oyle boyle derken bitirdik. bugun de bu dediklerimi anlatmis ona arkasindan konisani salklik yapip soyledim ben de.@ ders bostu butun ders arkamdan ana baci sovduler resmen. eski arkadasimda gri zkali yanlis anlamis felan bisey dedi dalmamak icin zor tuttum kendimi kiza da tenefuste bagirdim sinirden anlattim durup dururken haksiz duruma dustum demedikleri kalmadi diye. olayin icindeyim kim neyi yanlis anliyo ona giden baska benim duydugum baska benden iyi mi bilcen. simdi yuzsuz bi sekilde sinemadalar delircem o derece. baskasi olsa neyse cok kotu oldum.

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
senin durumunda Baya zor ya valla geçmiş olsun ne deyim :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gozume batmasinlar sorun olmaz artik sogudum ikisnden de o yuzden kolay atlatirim. yalniz kalmak uzuyu en cok surekli kiz pesinde kosacak biri de degilim tek olsun benim olsun mantigiyla bakiyorum o yuzden cok etkileniyorum. eski anilarimiz aklima geliyo bazen unutmak icin kendi icimde sacmalamaya basliyorum bastirmak icin. neyse gecer elbet. murat bozun kalamam arkadas sarkisini da dun anlamis oldum ilk defa. ne demek istedigine anlam verememistim basta.

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
takma dicemde takılmayacak gibi birşey değilki mu meret :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kafam rahat suan. sadece sohbetini cok ozlemistim. arkadas gibi davranmasina da katlanamayacagim icin istemedim. bugun bi koz arkadasimla dertlestim biraz iyi geldi suan rahatim. zaten kabul ettikten sonra ilk gordugumde ben bu kiza mi acildim diye pisman olmustum. yine de gorunuse aldanmadan devam ettim onunla ilgilenmeye olmadi ve bitti sadece anilarim biraz huzunlendiriyo bazen o kadar. yalniz kalmak uzuyo insani en cok. sarilacak elini tutacak birinin yoklugu etkiliyo beni. kisacasi ben ona hoc asik olmamisim. daha oncekler bu kadar kolay gecmemisti

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yalniz aklima takilan son bisey. dogum gunu icin bi hediye almak istiyorum o bana hayatimin en anlamli hediyesini vermisti ben onca gecen seyden sonra bi hediye almazsam kotu hissederim. benden daha erken uyudugu icin tavuk diyodum ona acaba bu yonde nasil bi hediye alabilirim

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
hiçbirşey alma Boşver eğer illa birşey alacam diyorsan yumurta al en güzel hediye ;)

---------- Eklendi @ 21:52:34 ---------- Yazıldı @ 21:48:43 ----------

etkiye tepki hesabı ;)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ayip olmasin diye dusunmustum aslinda:) ama sezdigim kadariyla tekrar ayni konulari acarim diye etrafinda olmami istemiyor. sezgilerim kuvvetlidir. ben arkadaslik donemimizden kalan anilar hatrina bisey alirim belki. ama onda hic bi onemi yok i anilarin demek ki. bisey almaya da bilirirm

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
ayip olmasin diye dusunmustum aslinda:) ama sezdigim kadariyla tekrar ayni konulari acarim diye etrafinda olmami istemiyor. sezgilerim kuvvetlidir. ben arkadaslik donemimizden kalan anilar hatrina bisey alirim belki. ama onda hic bi onemi yok i anilarin demek ki. bisey almaya da bilirirm

alma boşver hakedecek biri olsaydı böyle birşey yapmazdı ben değil hediye almak yüzüne bakmazdım. Bende bu haftasonu öpmeyi planlıyorum ama hayırlısı bakalım :) Yanaktan çok öptüm ama dudağına bi öpücük kondurmak istiyorum artık :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
biraz habersiz bi anin olsun ama atlama hizli davranma biraz salin yaklas. yani yanaga gidiyomus gibi dudaga yonel:) ben niye bu kadar yufka yurekliyim anlamadim. bilmiyorum ama bana cok ozenerek hediye hazirlamisti ben karsiliksiz birakamam heralde. az once aklima geldi eski sevgilisi okuz gibi bisey onla bir bucuk sene benimle bir bucuk ay:| kendimden suphe eder oldum. o kadar umit vericiydi ki basta niye boyle oldu anlamadim sebebini bilsem tam rahatlamis olcam.

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
biraz habersiz bi anin olsun ama atlama hizli davranma biraz salin yaklas. yani yanaga gidiyomus gibi dudaga yonel:) ben niye bu kadar yufka yurekliyim anlamadim. bilmiyorum ama bana cok ozenerek hediye hazirlamisti ben karsiliksiz birakamam heralde. az once aklima geldi eski sevgilisi okuz gibi bisey onla bir bucuk sene benimle bir bucuk ay:| kendimden suphe eder oldum. o kadar umit vericiydi ki basta niye boyle oldu anlamadim sebebini bilsem tam rahatlamis olcam.

ooff offfff hayat işte bu devirde kimseye güven olmuyo ne yazıkki :( valla artık yapacam bişeyler şimdiden heyecanlanıyorum o anda kalbim durmazsa iyi :D kolay değil daha ilk defa olacak :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ne guzel iste:D cok heyecan yaparsan dudagin yaninda op tam ortalama:naughty:

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
ışte onu düşünüyorum bende acaba dudağın kenarındanmı öpsem yoksa direk ortasındanmı karar veremiyorum :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
anlik duruma gore ikisinden biri mutlaka olur kararliysan:D

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
anlik duruma gore ikisinden biri mutlaka olur kararliysan:D

Bakalım artık dicem önce senmi öpücen benmi sen derse kapa gözlerini dicem ondan sonra yardırking :D öpüşmeyi uzunmu tutsam yoksa öpüp bıraksammı acep :hmmm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
opup birak ilkse fazla zorlama. bi de sorunca utanmasin:D ben de yeni biri kesfettim biraz yogunlasicam:naughty: esksi de bugun caktirmadan beni sormus kucuk bi umut az cok var gibi ama cok beklemem onu cunku kimseye onun kadar sabredip sadik davranmadim ben. ygs soniclari aciklandi agliyodu mesaj atip halini sorsam mi diye dusundum de vazgectim bi de cevap vermez felan riske girmek istemedim. son dedikleri benim acimdan soyleydi cunku: icinde bana karsi hisler varken merabadan daha ileri gitme. sana guvenmiyorum.. ama o kadar zor bi durumda ki kiz onun gozu onunde baskasiyla olmak rahat hissetirmez beni. ben de ne acayip bi insanim:D

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
normal bi insansın bence ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyorsun sorun yok yani :) bugün buluşacaktık güya akşam işe gideceğim için yattı o iş yarın piknik var bütün aile oda gelecek anca orda görüşürüz ama nasıl öpecem ben onu orda ya ulan bu işyeri katil edecek beni

mcnpl4

mcnpl4

Üye
daha iyi biraz heyecan yap hemen ulasma kiza:D

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
ulaşmam lazım ölüyorum derdimden :D