mcnpl4
Üye
Kız tanıya tanıya sever dostum.
Erkekler hoslanınca tanısmak ister kızlar ise tanıdıkça hoslanır demisler.
aynen oyle.
Kız tanıya tanıya sever dostum.
Erkekler hoslanınca tanısmak ister kızlar ise tanıdıkça hoslanır demisler.
Ben gerçekten sevmiştim onu bir dediğini iki etmemiştim demekki etmek gerekiyormuş çok fenayım çok![]()
bir hayat dersi. cok tepene cikartmamak lazim ama kesinlikle konusmayi dene ozur dile. birden sana baglanmasini beklemen hata olur

ayni benimki. ama seviyosan deger kardesim. zamaninda gereksiz kisilerin pesinde hatalar yaptim rezil oldugumla kaldim ama cok onemli dersler cikardim. son iliskim cok iyi gitmiyo ama bem elimden geleni yapiyorum o hic bisey yapmasa da. zamanla ipler sadece onun elinde olmaktan cikmaya basliyo. dozunu asmadan ben de kizdigim zaman belli ediyorum artik. hala seni seviyorum demese de ben sansimi denerim olmazsa kendi kaybeder.

biraz bencil davrandim ozur dilerim senden vazgecemiyorum felan de bence bi sans daha dogacaktir. istedigin zaman ozel mesaj da atabilirsin forumda oldugum surece ilgilenirim seninle

oyle dusunme. ben de oyle doldurmustum kendimi ama vazgectim cok gecmeden. ben de sans yok millet kiza okuz gibi davranir kizi goturur bana oylesi denk gelmez. seviyosan az kos pesinden nolcak. kizin zaman istemede sebepleri vardir. bnmki ailevi sebeplerden baglanmak istemiyo bunu kendi de soyledi o kadar sure sabretmeyip yol versem pisman olurdim artik eskisi gibi degil zamanla yoluna giriyo gibi
emin konusma. ilk acildigimda olmamisti sonradan oldu bnm. yasadiklari yuzunden kimseye guvenemiyodu. ayrica anne babasi ayri babasina cok duskun ama son yaptiklari yuzunden komusmak istemiyo ama unutamiyo da bu gune kadar hep onla yetismis ondam boyle seyler gorunce kimseye baglanmak istemiyo surekli uzuluyo aklina geldikce. en basta soz verik biribirimizi uzmicez diye. bana tk dayanagim sensin unutma kalbimi kapatmak icin o kadar kasmisim ki artik dayanamadim agliyorum demisti ben kesinlikle yuz ustu birakamam seviyorum zaten kotu durumda olup bana kizdi diye takinti yapamam. bence sen de hemen birakma. zaman istediyse vardir sebebi
Arkadaşlar uzun zamandır amcamın baldızından hoşlanıyordum fakat söyleyemiyordum belkide akraba diye. En sonunda dün anneme bu kıza karşı hissettiklerimi açıkladım oda bayağı bi şaşırdı tabibugün kıza sormuş oda şaşırmış gülerek tepki vermiş cumartesi günü konuşmaya gideceğim kızla. Benim sorum kız olur derse o gün büyük ihtimal dışarı çıkartacağım sohbet muhabbet açısından sizce arabada ne tür müzikler açayım nereye götüreyim ne yedireyim en önemlisi elini tutayımmı kafam karışık biraz utanıyorum biraz açıkçası ilk defa bir kız ile buluşacağım kızı çok seviyorum gerçekten kız hafif çatlak tam Sevdiğim tip
şu kardeşimiz bir çare
![]()
Kardeşim sana söyle bir tavsiyede bulunayım. eğer gerçekten seviyorsan ve evlilik düşünüyorsan kardesini veya kızın bir akrabasi sizinle beraber olsun hem size rehberlik eder hem de harama girmemiş olursunuz. elini tutamazsin haramdir. nişanlı olsun bile haramdir çünkü nisanın bozulma ihtimali var ancak evlendikten sonra. sağlıklı ve helâl bir evlilik istiyorsan dinimizin kuralları çerçevesinde hareket etmeni öneririm

Kızla ayrıldık bile ohoo sen nerde kalmışsın![]()
En başından beri beni sevmediği belliydi dün durup dururken ikimiz hakkında bi karar vercem ya evet ya hayır dedi bekliyorum dedim. Az daha zaman dedi dedim bunun az daha zamanı yok beni sevmiyorsan söyle dedim istemiyorsanda istiyorsanda şimdi söle dedim.Ayrılalım falan dedi işte of kafam darmaduman bilmiyorum![]()