Ilk buluşmada ne yapacağım :)

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Ben gerçekten sevmiştim onu bir dediğini iki etmemiştim demekki etmek gerekiyormuş çok fenayım çok :ağlarım:

lolaman

lolaman

Üye
Muazzez Ersoy-Kader diyemezsin öneririm bu gibi durumlarda...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ben gerçekten sevmiştim onu bir dediğini iki etmemiştim demekki etmek gerekiyormuş çok fenayım çok :ağlarım:

bir hayat dersi. cok tepene cikartmamak lazim ama kesinlikle konusmayi dene ozur dile. birden sana baglanmasini beklemen hata olur

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
bir hayat dersi. cok tepene cikartmamak lazim ama kesinlikle konusmayi dene ozur dile. birden sana baglanmasini beklemen hata olur

onun benden özür dilemesi lazım beni sevmediği halde oyaladğı için ne yapsam suçtu onun için daha 1 kere seni seviyorum demedi tamam aşkım canım sevgilim vs diyordu ama iş seni seviyorum demeye geldimi hemen konu değiştiriyordu en başından beri sevilmiyordum :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ayni benimki. ama seviyosan deger kardesim. zamaninda gereksiz kisilerin pesinde hatalar yaptim rezil oldugumla kaldim ama cok onemli dersler cikardim. son iliskim cok iyi gitmiyo ama bem elimden geleni yapiyorum o hic bisey yapmasa da. zamanla ipler sadece onun elinde olmaktan cikmaya basliyo. dozunu asmadan ben de kizdigim zaman belli ediyorum artik. hala seni seviyorum demese de ben sansimi denerim olmazsa kendi kaybeder.

---------- Eklendi @ 20:50:07 ---------- Yazıldı @ 20:48:50 ----------

bi ozur cok zor olmamali senin icin. olgunluk goster daha fazla kaybedemezsin ya. en azindan arkasindan aglamazsin daha fazla

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
ayni benimki. ama seviyosan deger kardesim. zamaninda gereksiz kisilerin pesinde hatalar yaptim rezil oldugumla kaldim ama cok onemli dersler cikardim. son iliskim cok iyi gitmiyo ama bem elimden geleni yapiyorum o hic bisey yapmasa da. zamanla ipler sadece onun elinde olmaktan cikmaya basliyo. dozunu asmadan ben de kizdigim zaman belli ediyorum artik. hala seni seviyorum demese de ben sansimi denerim olmazsa kendi kaybeder.

peki bana bi yol göster kurban olayım konuyu nasıl başlatayım ölücem kahrımdan :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
biraz bencil davrandim ozur dilerim senden vazgecemiyorum felan de bence bi sans daha dogacaktir. istedigin zaman ozel mesaj da atabilirsin forumda oldugum surece ilgilenirim seninle

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
biraz bencil davrandim ozur dilerim senden vazgecemiyorum felan de bence bi sans daha dogacaktir. istedigin zaman ozel mesaj da atabilirsin forumda oldugum surece ilgilenirim seninle

off bilmiyorum beni sevmeyen birisinden bir şans daha istemek aptallık olur gibime geliyo :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
oyle dusunme. ben de oyle doldurmustum kendimi ama vazgectim cok gecmeden. ben de sans yok millet kiza okuz gibi davranir kizi goturur bana oylesi denk gelmez. seviyosan az kos pesinden nolcak. kizin zaman istemede sebepleri vardir. bnmki ailevi sebeplerden baglanmak istemiyo bunu kendi de soyledi o kadar sure sabretmeyip yol versem pisman olurdim artik eskisi gibi degil zamanla yoluna giriyo gibi

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
oyle dusunme. ben de oyle doldurmustum kendimi ama vazgectim cok gecmeden. ben de sans yok millet kiza okuz gibi davranir kizi goturur bana oylesi denk gelmez. seviyosan az kos pesinden nolcak. kizin zaman istemede sebepleri vardir. bnmki ailevi sebeplerden baglanmak istemiyo bunu kendi de soyledi o kadar sure sabretmeyip yol versem pisman olurdim artik eskisi gibi degil zamanla yoluna giriyo gibi

benimkide aşk sevda işleri beni çok yordu falan diyo bilyorum kabul etmeyecek

mcnpl4

mcnpl4

Üye
emin konusma. ilk acildigimda olmamisti sonradan oldu bnm. yasadiklari yuzunden kimseye guvenemiyodu. ayrica anne babasi ayri babasina cok duskun ama son yaptiklari yuzunden komusmak istemiyo ama unutamiyo da bu gune kadar hep onla yetismis ondam boyle seyler gorunce kimseye baglanmak istemiyo surekli uzuluyo aklina geldikce. en basta soz verik biribirimizi uzmicez diye. bana tk dayanagim sensin unutma kalbimi kapatmak icin o kadar kasmisim ki artik dayanamadim agliyorum demisti ben kesinlikle yuz ustu birakamam seviyorum zaten kotu durumda olup bana kizdi diye takinti yapamam. bence sen de hemen birakma. zaman istediyse vardir sebebi

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
emin konusma. ilk acildigimda olmamisti sonradan oldu bnm. yasadiklari yuzunden kimseye guvenemiyodu. ayrica anne babasi ayri babasina cok duskun ama son yaptiklari yuzunden komusmak istemiyo ama unutamiyo da bu gune kadar hep onla yetismis ondam boyle seyler gorunce kimseye baglanmak istemiyo surekli uzuluyo aklina geldikce. en basta soz verik biribirimizi uzmicez diye. bana tk dayanagim sensin unutma kalbimi kapatmak icin o kadar kasmisim ki artik dayanamadim agliyorum demisti ben kesinlikle yuz ustu birakamam seviyorum zaten kotu durumda olup bana kizdi diye takinti yapamam. bence sen de hemen birakma. zaman istediyse vardir sebebi

beni üzmemek için zaman vermiş olamazmı ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bilemem. bu kendi arkadasimi cozebilsem bisey diyebilirdim ama diyemiyorum. bazen ben baska erkeklere bakarim guvenme bana diye sacmalamaya basliyo ama oyle biri degil asiri baglanip uzulmeyim diye yapiyo gecen kizdim bu yuzden. sevgime karsilik veremezse uzlmemi istemiyomus oyle demisti ben de uzulmem boyle gereksiz seylere takilma dedim. tabi ilk gunlerde gecen konusma. sen en uygun zamanda konus aptl gibi hissetme hic. iliski o kadar da kolay kurulan bisey degil

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
o kadarda kolay yıkılan birşey olmaması lazım ama yıktı işte demin özel numara aramış kim bilmiyorum :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hemen silme gozunde. kotu bi anina denk gelmis olabilirsin

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
bu iş bitti bence annemle konuştuk aklı havalarda gözü dışarıda falan dedi zaten hal ve hareketlerinden belliydi ayrılık çok ama çok zor ama buna alışmaya çalışmam lazım sanırsam :(

lgkg300

lgkg300

Üye
Arkadaşlar uzun zamandır amcamın baldızından hoşlanıyordum fakat söyleyemiyordum belkide akraba diye. En sonunda dün anneme bu kıza karşı hissettiklerimi açıkladım oda bayağı bi şaşırdı tabi :) bugün kıza sormuş oda şaşırmış gülerek tepki vermiş cumartesi günü konuşmaya gideceğim kızla. Benim sorum kız olur derse o gün büyük ihtimal dışarı çıkartacağım sohbet muhabbet açısından sizce arabada ne tür müzikler açayım nereye götüreyim ne yedireyim en önemlisi elini tutayımmı kafam karışık biraz utanıyorum biraz açıkçası ilk defa bir kız ile buluşacağım kızı çok seviyorum gerçekten kız hafif çatlak tam Sevdiğim tip :) şu kardeşimiz bir çare :)

Kardeşim sana söyle bir tavsiyede bulunayım. eğer gerçekten seviyorsan ve evlilik düşünüyorsan kardesini veya kızın bir akrabasi sizinle beraber olsun hem size rehberlik eder hem de harama girmemiş olursunuz. elini tutamazsin haramdir. nişanlı olsun bile haramdir çünkü nisanın bozulma ihtimali var ancak evlendikten sonra. sağlıklı ve helâl bir evlilik istiyorsan dinimizin kuralları çerçevesinde hareket etmeni öneririm

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim sana söyle bir tavsiyede bulunayım. eğer gerçekten seviyorsan ve evlilik düşünüyorsan kardesini veya kızın bir akrabasi sizinle beraber olsun hem size rehberlik eder hem de harama girmemiş olursunuz. elini tutamazsin haramdir. nişanlı olsun bile haramdir çünkü nisanın bozulma ihtimali var ancak evlendikten sonra. sağlıklı ve helâl bir evlilik istiyorsan dinimizin kuralları çerçevesinde hareket etmeni öneririm

Kızla ayrıldık bile ohoo sen nerde kalmışsın :(

lgkg300

lgkg300

Üye
Kızla ayrıldık bile ohoo sen nerde kalmışsın :(

meesajlari takip edemedim. telefondan yaziyorum. seviyorsan git pesini birakma aşk da gurur olmaz. kıza sevdiğini hissettirirsen seni sever.

---------- Eklendi @ 13:07:08 ---------- Yazıldı @ 12:36:34 ----------

En başından beri beni sevmediği belliydi dün durup dururken ikimiz hakkında bi karar vercem ya evet ya hayır dedi bekliyorum dedim. Az daha zaman dedi dedim bunun az daha zamanı yok beni sevmiyorsan söyle dedim istemiyorsanda istiyorsanda şimdi söle dedim.Ayrılalım falan dedi işte of kafam darmaduman bilmiyorum :(

Kardeşim mevzuya şimdi hakim oldum. Sen aceleci davranmissin. zaman verecektin. Eğer kızın düşündüğü başka biri yoksa sana illaki döner. kız kısmı nazlı olur. onlardan tatlı mesaj bekleme. sana tatlı mesajlar vermiyor diye seni sevmiyor anlamına gelmez ki. kızlar ilgi gostermez ilgi ister bekler. daha önceki msjlarini okudum kız seni sınamak için şakalar dahi yapmış.

yani diyeceğim o ki sen kestirip atmissin. seviyorsan söyle sevmiyorsan yolun açık olsun gibisinden msj vermissin. gönül yapmak çok zordur. egdr gerçekten seviyorsan git sevdiğini al başka birine giderse pisman olursun geç olmadan git gönlünü al.