xqz5
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nexuslara bak o zaman güncelleme çıktığında ilk alan cihazlar nexuslar seveni kullananıda çok saf android deneyimi ile memnun kalacağını düşünüyorum :=) Yok beni tatmin etmez dersen biraz daha para koyup samsung sony lg modellerine bakarsın.zenfone 5in kamerasi kotu diyorlar zenfone 6 ise çok buyuk 6inc. 5ince bile buyuk diyen biriym bengm nin 2 sine göz koymuştm ama tuş aç/kapayı ust tarafa koymuşlar kesinlikle almam kufurbaz eder o beni.
Nexus modellerinden en ideali nexus 5 onun da fiyatı yuksek sanırımNexuslara bak o zaman güncelleme çıktığında ilk alan cihazlar nexuslar seveni kullananıda çok saf android deneyimi ile memnun kalacağını düşünüyorum :=) Yok beni tatmin etmez dersen biraz daha para koyup samsung sony lg modellerine bakarsın.
Haklı olabilirsin lakin ben kullandgm telefonu aldığımda destek sözu vardı ama destek filan yok symbianaW10 un tüm telefonlara geleceği microsoft tarafindan doğrulandı bu konuda bi sıkıntı olacağını sanmam
Evet biraz tuzluymuş fiyatını bilmiyordumNexus modellerinden en ideali nexus 5 onun da fiyatı yuksek sanırım
Haklı olabilirsin lakin ben kullandgm telefonu aldığımda destek sözu vardı ama destek filan yok symbianalumialar en gözde sistem olurlar ise alırim ios,android varken wp ye guvenmem daha.
tabikide sonuçta kullanacak olan sizsiniz ve sizin fikrinize saygı duyarım sadece bir seçenek olarak belirtmek açısından söylemiştimNexus modellerinden en ideali nexus 5 onun da fiyatı yuksek sanırım
Haklı olabilirsin lakin ben kullandgm telefonu aldığımda destek sözu vardı ama destek filan yok symbianalumialar en gözde sistem olurlar ise alırim ios,android varken wp ye guvenmem daha.
Yorumun için sağol kardeşim. Param sınırlı olduğu için özelliğiyle beni en uzun taşıyacak bir telefon arıyorum. Alacagm telefon 2yıl sosyal ağlardan uzak tutmasın kullanırken d6nmalar olmasn yeterİşin ehli olarak, kesinlikle Motorola Moto G almanı tavsiye ediyorum. Adı az bilinen markalara güvenme. Telefon bozulmaz ama bu tip markaların telefonlarında yüksek SAR değerleri görülebilir. Ciddi ciddi hasta edebilir. Alacaksan Motorola Moto G al. One beğenmdiysen, Samsung Galaxy Grand Neo düşünebilirsin.
Ama bana sorarsan, senin paranla alınacak Android telefon, iki yıl içinde hızını kaybeder. Çünkü yeni Android sürümleri çıktıkça eski sürüm telefonlar gittiçe kullanışsız hale geliyor.
O nedenle uzun yıllar kullanabileceğin bir akıllı telefon arıyorsan, senin parana Nokia Lumia 625 modelini öneririm. Uzun yıllar sorunsuz kullanırsın. Windows Phone'da eskisi kadar uygulama sıkıntısı yok, yakında kalan uygulamalar da gelecektir. Symbian'dan geçeceğin için de Google'a bağlı değilsindir muhtemelen. O nedenle hiç Android'e girme, git bir Lumia 625 al, en az 4-5 yıl sorunsuz kullan.
Ek olarak
- Samsung Galaxy Core Prime
- HTC Desire 500
- Sony Xperia M
modellerini de öneririm.
Bana ulaşmak ve daha fazla görüş almak için fb.me/canersonmez94 adresindeki facebook sayfama mesaj gönderebilir. Ya da canersonmez94.blogspot.com adresindeki blogumun iletişim sayfasını ziyaret edebilirsin.
Nexus 5 uygun olsa alcaktım inantabikide sonuçta kullanacak olan sizsiniz ve sizin fikrinize saygı duyarım sadece bir seçenek olarak belirtmek açısından söylemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?