İlk alımda uzun süreli şarj etmek doğrumu?

Sponsorlu Bağlantılar

ocoist

Üye
yapcak bişey yok.ekran parlaklığından ayarını kısarsanız şarja artısı olur..
bide telinizi kullanma şekline bağlı tabi..wifi,konuşma vs

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
ben telefonu ilk aldığımda adam a sordum ilk şarj süresi ne kadar diye adam 1 saat şarj et dedi ilk açılışta 1 saat şarj ettim 3 ay geçti ve şimdi telefonun şarjı 4 gün gidiyor

zerhos458

zerhos458

Üye
zaten şu piyasada telefon üretipte 10 küsür saat şarja gerek yok dien bir marka yoktur sanırım,iyi telefonlar yapıyorsunuzda iyi bataryalar yapmıyorsunuz ! N8 aldım 2 gün oluyor 1.5 gün gitti şarjı uygulamalar dahil hiçbir şey açıp herhangi bi işlem yapmadığım halde :) nokiada dahil olmak üzere telefon üreticileri bu konuda kesinlikle eksik !

evren_ksk

Üye
bende 01.01.2011 de yani dün nokia n8 aldım sizce nasıl karar vermişim ha ? kullanan arkadaş varsa kötü cevap verip moralimi bozarsa ya da iyi bişyler söyleyip içimi rahatlatırsa. . . .yani bişy dyen çıkarsa iyi olur :D saygılar dostlar

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
bugüne değin birçok marka ve değişik model telefon kullandım, şarzı en uzun dayanan telefon şimdi sahip olduğum samsung wave 8500. sürekli açık olduğunda beş gün rahat gidiyor. sürekli oyun, internet, wı-fi falan gibi özelliklerini kullanırsan da en az 2 gün çok rahat dayanabiliyor.

blackaid

blackaid

Üye
tesekkürler heğ merak etmişimdir neden uzun süreli şarj etmek gerektiğini

Üst Alt