Sürtünme kuvveti ihmal mi ediliyor :ehe lastikler yanar Yanmayanını yaparız :naughty:
Legendary. Üye TheMadness' Alıntı: Sürtünme kuvveti ihmal mi ediliyor lastikler yanar Genişletmek için tıkla ... Yanmayanını yaparız
TheMadness' Alıntı: Sürtünme kuvveti ihmal mi ediliyor lastikler yanar Genişletmek için tıkla ... Yanmayanını yaparız
iyavuzoz Üye .TremmerT.' Alıntı: Abi mantık olarak. Araba DİYELİM saniyede 300.000 km yol alsın. Aynı şekilde farları açınca önümüzü aydınlatmaz çünkü ikiside aynı hızda Genişletmek için tıkla ... ikisi de aynı hızdaysa kendimizi aydınlatırız
.TremmerT.' Alıntı: Abi mantık olarak. Araba DİYELİM saniyede 300.000 km yol alsın. Aynı şekilde farları açınca önümüzü aydınlatmaz çünkü ikiside aynı hızda Genişletmek için tıkla ... ikisi de aynı hızdaysa kendimizi aydınlatırız
kunduzz01 Üye KarakuleKajmer' Alıntı: ışık hızında gidiyorsa farları niye yaksın ? Genişletmek için tıkla ... gece seyahat ediyorsa önünü gorebilmek icin. Bana göre Ne hızda gittiği onemli değil. Nereye gittiği onemli.
KarakuleKajmer' Alıntı: ışık hızında gidiyorsa farları niye yaksın ? Genişletmek için tıkla ... gece seyahat ediyorsa önünü gorebilmek icin. Bana göre Ne hızda gittiği onemli değil. Nereye gittiği onemli.
crazy_oruc Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: konu sahibinin isteği üzerine konu Genişletmek için tıkla ... ben öyle bi istekte bulunmadım - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: konu sahibinin isteği üzerine konu Genişletmek için tıkla ... ben öyle bi istekte bulunmadım
Kabız Civciv' Alıntı: konu sahibinin isteği üzerine konu Genişletmek için tıkla ... ben öyle bi istekte bulunmadım - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: konu sahibinin isteği üzerine konu Genişletmek için tıkla ... ben öyle bi istekte bulunmadım
kunduzz01 Üye . . bakım nedeniyle kapatılmıstır. Cevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı ozurdileriz.