Iki Bacagımı Birden Kırıyordum

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Iki Bacagımı Birden Kırıyordum
Az önce chucky'nin lanetini izlerken dizlerimi geriye büyük ayaklarımı çapraz yapmışım
farkında değilmi uzun süre hareketsiz kalınca farkında olmayıyorsun sonra ekranı daha iyi
görmek için koltugu yükselteyim dedim hidroliğin pedalını yukarı çektim koltukla bacaklarımın
üstüne inip sıkışci tekrar yukarı çıkması için pedali çekip üsütünden oturudum yerden kalmam lazım bir yandan da bacaklarım üstünde ki yük ile ağırılam artmaka başladı barıgam barıgum
duyanda yok yogada ki turna kuşu duruşu aklıma geldi yere devrilip koltukla birlikte amuda kaltım
hidrolik pedalini çektim o fıışşşşttt sesini duyunca hah tamam kurtuldum diyip rahat nefas aldım
yarın sabah ilk işim o eski kendi etrafında döndürülce yükselen eski tip koltuklardan alcam
chucky'nin lanetine tutuldum

• Beğen
Tepkiler: Neagf, .caner. ve -Börteçine-

esokmen

esokmen

Üye
Gecmis olsun :D

0MG90

0MG90

Üye
Geçmiş olsun Allah kurtarmış kardeş

KayraBey

KayraBey

Üye
Hey Allah'ım ya sen nelere kadirsin :)

• Beğen
Tepkiler: .caner., -Börteçine- ve Enes
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Gercekten bu gibi seyler olasi.Maglum vucudumuz o kadar esnek olamayabiliyor.Bir ara ben de kendimi sakatliyordum :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
:oha:yatılı dadı diye kalan kişi annesinin patneriymiş küçük kızlarına böyle yutturmuşlar
gerçeyi anlayamacak kadar küçük oldugundan durumu böyle idare ediyor iki tane annsi var
vay arkadaş dünyanın civisi çıkmış filimin en korkunç yeri burası galiba bacaklarımın ağrısını unuttum

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bu flap jack kod adlı haydaravision ağır işsiz beyler.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve Dede
marist

marist

Üye
Geçmiş olsun :)

.caner.

.caner.

Üye
Geçmiş olsun.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y