Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iGO Nextgen LUNA(Israel) 9.35.2.153810 (farklı haritalı igo)
Sponsorlu Bağlantılar
netfatihi
Üye
emeğine sağlık
Mesaj birleştirildi:
bilgi paylaştıkça çoğalır
Son düzenleme:
Silinen Üye 2553318
Kapalı Hesap
Lang ve voice içindeki Bixby-Türkçe dil ve ses özelliği olması harika.
liveboy38
Üye
Elinize sağlık çok güzel
Sadettin3434
Üye
teşekkürler
hasan356
Üye
Uygulamada virüs var yokmu virüzsüsü
ozgurcakil
Üye
Tır için uyumlumu ve avrupada kullanılabilirmi
muratci9
Üye
teşekkürler iyiki varsınız
acevik
Üye
poi ler yani önemli noktalar okul vb gibi yok veritabanında. Çözüm var mı acaba?
veliyavas
Üye
elinize sağlık tşrlr
necip19300
Üye
kolay gelsin arkadaşlar araçlar için olan androidlerde needen gps çalışmıyor..
d_mavi
Üye
Cevap yaz @özüt kardeşim eline emeğine sağlık, navigasyonları seviyorum ve bir çoğunu uzun süre kullandım ama içlerinde şimdiye kadar kullandığım en iyisi bu oldu, araçta kullanıyorum ve görüntü mükemmel.. En çokta gökyüzüyle kırmızı çatılı 3D binaların görünümüne bayıldım resmen.. Bütün özellikleri sorunsuz çalıştı, o kadar çok ayar ve ince detay varki saatlerce seve seve denedim..
(Not: şuan tek sıkıntım (araç için konuşuyorum) bunda ses dosyalarının formatı wav olduğu için araç müzik çaları bunlarıda listeye alıyor ve şarkı aralarında yönlendirmeleride sırayla çalıyor, müzik çalardan klasörde seçsem tüm dosya sistemindeki ses dosyalarını çekiyor, önceki igo'da bu sorun yoktu)
Kardeşim bu sorunu çözdünmü, bende de aynı sendeki gibi binaları daha büyük seçince program yeniden başlamıyor ve yeniden açınca aynı duruyor..
özüt
Üye
Konu Sahibi
Luna güncelleme: Beliki sorununuz bu güncelleme ile giderilir.
Aşağıdaki indirdiğiniz dosyaları eskileri ile değiştirin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Torrent: Haritanızı güncelleyin.10.2 GB
İgo Luna için Europe Yeni HERE 2021 Q4 haritalar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Olmazsa aşağıdakileri yapın.
Bu uygulama için Android ayarlarında tam ekran modunu etkinleştirin.
Belki varsayılan olarak ayrılan yeterli bellek yoktur?
Aşağıdaki parçacığı sys.txt dosyasına yapıştırmayı deneyin:
[debug]
max_memory=262144000 ; iGO için bellek (100000000 - 1Gb)
max_mem=104857600
reserve_memory=10000000 ; TTS için bellek(10000000 - 10 Mb)
Son düzenleme:
d_mavi
Üye
Hocam emeğinize sağlık, akşam iş çıkışı deneyip sonucu paylaşırım..
Mesaj birleştirildi:
@özüt hocam merhaba, denemeleri yaptım. Aslında sorunu önce şöyle hallettim, yabancı bir siteden aynı sürüm Luna'yı indirdim, sizin paylaştıklarınız içinden sadece harita, ses ve dil dosyalarını alarak yerlerine koydum ve sorunsuz çalıştı, tekrar başlaması gereken yerlerde sorunsuz tekrar başladı.
Ama hem emeğiniz için hemde başka merak eden olabilir diye tekrar komple sildim ve sizin paylaştığınız Luna'yı tekrar yükledim ve üst mesajda en son verdiğiniz dosyaları yerlerine koydum, program sorunsuz açıldı. Binaların görünümünü daha büyük olarak seçtiğimde program kapanıp yeniden başlamadı fakat elle tekrar açtığımda binaların boyutu daha büyük olarak seçili geldi. Manuel tekrar başlattığımızda seçimlerimiz uygulanmış oluyor..
Sonuç olarak verdiğiniz dosyalar işe yaradı, tekrar teşekkür ederim herşey için.. 👍
Son düzenleme:
kesimci08
Üye
Çok hoş bir uygulama olmuş.. Wince multimedia içinde varmıdır? Androide yükselemedim daha