ideos x5 almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uabulent

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 almayı düşünüyorum
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba bugün turkcell iletişim merkezine gittim kontör almak için orda tabi telefonları inceleme fırsatım oldu ama ideos x5 yoktu t20yi yakından inceledim çok hoşuma gitti t20 ve x5 arasında kaldım bide bu telefonları timlerden almaya kalktığımda kontratsız alabiliyormuyum???

karcepoyt

karcepoyt

Üye
kesinlikle x5 evet kontratsız alabilirsin hepsi burada da 600 tl civarıydı 800 mhz scorpion işlemci var adreno 205 ekran kartı 480 800 ekran çözünürlügü artı hd oyunlar

burakakul

Üye
x5 öneriyorum t20nin rami daha düşük multitasking gibi şeylerde sorun yaşarsın x5 her haliyle çok güzel bir telefon şiddetle öneriyorum ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeşim x5'i iphone 4'le kıyaslayanlar var. bencede saçma ama f/p yönünden iphona koyar geçer.

waskom

Üye
Kardeş X5 alabilirsin. Ben kullanıyorum çok çok memnunum. Iphone falan hikaye. Bir tek kamerası İphone 4 gibi güzel çekmiyor. başkada ideos x5 ezer geçer hepsini.
Ancak T20 alma çünkü aralarındaki fark 100 tl gibi ama dağlar kadar fark var.

Gönül rahatlığıyla x5 al derim ben.

charsiyakali

Üye
bende alalı 1 ay kadar oluyor cok memnunum x5 forever :D

zehir86

Üye
merhaba arkadaşlar. ben de ideos x5 aldım şuna kadar bahsedilen sorunlardan hiç birini yaşamadım.
benim çözemediğim bi bi sorun var onu size sormak istiyorum. şimdiden teşekkürler.
telefonla laptop arasında bluetooth bağlantısını gerçekleştiriyorum. laptoptan gönderi yapabiliyorum ama telefondan laptopa göndermeyi seçtiğimde ilerleme durumu yarıya geldiğinde iptal ediliyor bu neden olabilir bilginiz var mı?

helmettolga

Üye
daima her zaman ideos x5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt