Telefon öneri / Android PC Suite olan telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon öneri / Android PC Suite olan telefon
merhaba arkadaşlar.
ben bi süredir turkcell t10 kullanıyorum ama şimdi yeni bi android alacağım. bu t10'da telefon bilgisayara bağlayınca gelan ekranda pc suite'e bağlanabiliyoduk, telefonu mobil modem olarak kullanabiliyoduk. sanırım bu huawei'ye özgü bişey. bende ideos x5 alcaktım takmıyodum ondan.
ideos x5 alcaktımama hiç bi yerde bulamadım. timler, teknolojiankara.com, pratikev.com, hepsiburda.com, resmen bakmadığım yer kalmadı, ama bulamadım cihazı.
o yüzdende şunu soruyorum:bu pc suite, mobil modem programı olayı tüm androidlerde varmı? hepsinde yoksa hangilerinde var, sadece huawei'mi. evde internet yok o yüzden telefonu bağlayıp giriyorum. önemli yani.
bütçemi sorcak olursanız biraz karışık. yani telefon almama amcamda yardım edecek. ben 300 tl koydum. amcamla ideos x5'i 600 tl'ye alacaktık. yani bütçem 500-600 tl. ama mesela galaxy s bulursam 700 tl'ye oda olabilir, fırsat olarak yani.
aklımda 2. el galaxy s var. ama bu huawei honor felan çıktı. ondan almak istiyorum. yani biriniz bana desenizki 1 ay sonra kesin geliyor diye onu alırım. yardım edenlere teşekürler.

err00r

Üye
Merhabalar, modem için Android cihaz al yada wifi Router yada teatring (doğru yazmamış olabilir) her neyse o özelliği olan cihazlar al peki bu ne diyebilirsin? Bunlar senin cihazı kablosuz modem yapar ve sen bilgisayarından (pc suite yada herhangi bir şeye ihtiyaç duymadan) internete kablosuz bağlantın ile girebilirsin. Çoğu Android cihazda bu özellikler var, Windows Mobile cihazlardada var.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler.

technoshark

technoshark

Üye
galaxy s için İCS gelmiyecek sana tavsiye etmiyorum ama ideos 5x alabilirsin ;)

err00r

Üye
rica ederim ayrıca tek sen değil bir çok kişiyi de cihazın bağlı olduğu interneti kullanmalarına olanak sağlayabilir güvenle şifreleyerek sadece şifreyi bilenlerin girmesini sağlayabilirsin.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
deneyeceğim ilk fırsatta. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...